ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γιάνκοβιτς: "Να συνθέσουμε ένα τρομερό σύνολο"

Γιάνκοβιτς: "Να συνθέσουμε ένα τρομερό σύνολο"

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε στο Sport24.gr για τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, τους στόχους των διεθνών μας στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, το... μείγμα παλιών και νέων στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

Το Sport24.gr βρέθηκε στο Καρπενήσι, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Σλοβενίας.

Οι διεθνείς μας έκαναν σήμερα (27/07) το πρωί προπόνηση, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αντρέα Τρινκέρι να δοκιμάζει διάφορα σχήματα.

Διαβάστε επίσης: Το Sport24.gr στην προετοιμασία της εθνικής στο Καρπενήσι...

Στόχος όλων στην εθνική ομάδα είναι να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σλοβενίας και παίζοντας με συγκέντρωση και προσήλωση να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν στο τουρνουά.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε στο Sport24.gr για τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, τους στόχους των διεθνών μας στο Ευρωμπάσκετ, την παρουσία παλιών και νέων στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και πως "δένουν" μεταξύ τους, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

" Πιστεύω ότι αυτές οι πρώτες ημέρες είναι μέρες προσαρμογής. Όλοι προσπαθούμε να βάλουμε ποσότητα δουλειάς για να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η κατάλληλη ώρα να αγωνιστούμε. Όλοι πραγματικά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, με στόχο να είναι έτοιμοι για αυτά που ζητάει ο κόσμος", είπε αρχικά ο Έλληνας παίκτης.

Στη συνέχεια ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε για τους στόχους των διεθνών. " Δεν πιστεύω ότι κάποια εθνική ομάδα αρχίζει την προετοιμασία της λέγοντας ότι θα βγούμε ένατοι ή δέκατοι. Έτσι και εμείς. Θέλουμε να πάμε όσο ποιο ψηλά γίνεται φυσικά", ανέφερε ο Γιάνκοβιτς και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Ο πήχης βέβαια είναι πολύ ψηλός. Υπάρχουν στην ομάδα τεράστιες προσωπικότητα, μεγάλοι παίκτες με εμπειρία και πιστεύω ότι αν αυτή η ομάδα δει το κάθε παιχνίδι που θα δώσει βήμα - βήμα θα πάει πάρα πολύ καλά".

Έπειτα ανέφερε: " Όλοι θέλουμε από τις πρώτες ημέρες να είμαστε προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή και σε όλα όσα θέλει. Να γινόμαστε καλύτεροι για να βοηθήσουμε με τη σειρά μας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Γιάνκοβιτς: "Να συνθέσουμε ένα τρομερό σύνολο"
INTIME SPORTS

Για τον συνδυασμό εμπειρότερων και νεαρότερων αθλητών στην εθνική ομάδα, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είπε: " Ο καθένας όπως είπα δίνει τον καλύτερο του εαυτό και ο κόουτς θέλει να πάρει από τον καθένας μας το δυνατό του σημείο και να τον δει να βελτιώνεται", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

" Εμείς οι νέοι θέλουμε να βγάζουμε ενέργεια κάθε μέρα και να γινόμαστε καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός. Από εκεί και πέρα, η εμπειρία των παλιών μαζί με την προσπάθεια των νεαρότερων, αλλά και όλα όσα θέλει ο προπονητής μας μπορούν να συνθέσουν ένα τρομερό σύνολο".

Τέλος, ο Έλληνας παίκτης έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο: " Είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτές τις τρεις ημέρες τα παιδιά καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια, με στόχο φυσικά να είναι έτοιμοι για την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, Όλοι θα παλέψουν για το καλύτερο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ