ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Για το μετάλλιο κόντρα στο Βέλγιο η Εθνική Γυναικών

Για το μετάλλιο κόντρα στο Βέλγιο η Εθνική Γυναικών

Έτοιμη να γράψει ιστορία είναι η Εθνική Γυναικών, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα (25/6) το Βέλγιο στο μικρό τελικό του Ευρωμπάσκετ, έχοντας ως στόχο το χάλκινο μετάλλιο.

Η απογοήτευση στην Εθνική Γυναικών για την ήττα στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ από την Γαλλία είναι δεδομένη . Μία απογοήτευση που σίγουρα μετριάστηκε χάρη στην συγκλονιστική υποδοχή στο ξενοδοχείο στην επιστροφή της ομάδας από το γήπεδο . Πλέον ο στόχος είναι άλλος: Το χάλκινο μετάλλιο.

Σε μερικές ώρες (19:00, LIVE Blog από το Sport24), η Εθνική Γυναικών θα βρεθεί μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση. Η υπέρβαση σαφώς και έχει γίνει, αφού ποτέ στην ιστορία της αυτή η ομάδα δεν είχε τερματίσει πιο ψηλά από την 5η θέση σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Τώρα όμως υπάρχει μπροστά η πρόκληση του μεταλλίου.

Το Βέλγιο από την πλευρά του έχει κάνει ήδη και αυτό την δική του υπέρβαση, αφού - όπως και η Εθνική μας - ποτέ ξανά δεν έχει φτάσει τόσο μακριά σε μία διοργάνωση. Κάτι που κατάφερε στηριζόμενο στην τριάδα των Έμμα Μέσμαν (18 πόντοι ανά αγώνα), Κιμ Μέστνταχ (13.8 πόντοι ανά αγώνα) και Αν Βάουτερς (13.2 πόντοι ανά αγώνα). Κοινώς, μία από τις δύο ομάδες θα γράψει ιστορία απόψε, αφού θα κατακτήσει το πρώτο της μετάλλιο. Ας ευχηθούμε όλοι να είναι η Εθνική μας ομάδα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ