ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εκτός ο Κατσίβελης, αντ' αυτού ο Μποχωρίδης

Εκτός ο Κατσίβελης, αντ' αυτού ο Μποχωρίδης

Ο Δημήτρης Κατσίβελης υπέστη κάκωση στον αντίχειρα του δεξιού χεριού και για αυτό κλήθηκε στη θέση του ο Λευτέρης Μποχωριδης.

Άτυχος στάθηκε ο Δημήτρης Κατσίβελης, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης. Συγκεκριμένα χτύπησε στον αντίχειρα του δεξιού χεριού και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο τουρνουά εις μνήμην του Γιώργου Κολοκυθά στην Κρήτη.

Αντ' αυτού κλήθηκε για τις προπονήσεις ο Λευτέρης Μποχωρίδης, που αγωνίζεται στον Άρη. Ο νεαρός γκαρντ πήρε μέρος στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ με την Εθνική Νέων.

Ο Κατσίβελης πήγε στο νοσοκομείο Metropolitan άμεσα, συνοδεία του γιατρού Θεόφιλου Δημητριάδη και του μάνατζερ της Εθνικής Ομάδας, Νίκου Φιλίππου. Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και σε ακτινογραφία και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση του δεξιού αντίχειρα. Η εξέλιξη αυτή ίσως να αλλάξει τα σχέδια του Αντρέα Τρινκιέρι, καθώς πλέον λιγοστεύουν οι λύσεις στα γκαρντ (Σπανούλης, Ζήσης και Σλούκας).

Στο μεταξύ ο Στράτος Περπέρογλου θα ταξιδέψει στην Κρήτη το Σάββατο και όχι την Παρασκευή με την υπόλοιπη ομάδα, λόγω προσωπικού προβλήματος.

Κατά τα άλλα ο Κώστας Καϊμακόγλου (φορώντας την προστατευτική μάσκα) και ο Γιάννης Μπουρούσης έβγαλαν το πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια γυμνάστηκαν μόνοι τους. Αναμένεται να ταξιδέψουν -όπως και ο Κατσίβελης- με την υπόλοιπη ομάδα για το τουρνουά το Σαββατοκύριακο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ