ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εκτός στόχου η Εθνική

Εκτός στόχου η Εθνική

Η Εθνική Παίδων προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε στο Eurobasket της Λετονίας. Ηττήθηκε από την Κροατία και τώρα θα δώσει αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 9-16.

Η Εθνική Παίδων δεν κατάφερε ούτε και την τρίτη ημέρα του Eurobasket να φτάσει στη νίκη στο ματς κόντρα στην Κροατίας. Έτσι, οι παίκτες του Μάνου Μανουσέλη θα παλέψουν για την κατάκτηση μιας θέσης εκ των 9-16 και να διατηρηθούν στη πρώτη κατηγορία.

Όσον αφορά τον αγώνα: Η Εθνική μπήκε στην δυνατά στην αναμέτρηση και προηγούνταν από την αρχή της αναμέτρησης με το πρώτο 10λεπτο να λήγει υπέρ της με 12-8. Στο δεύτερο δεκάλεπτο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συνέχισε να έχει τον ίδιο ρυθμό και ηγούνταν το σκορ μέχρι και 1" πριν το τέλος. Τότε ο Λάζιτς με λέι-απ διαμορφώνει το 29-30, σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, οι ομάδες εναλλάσσονταν στο προβάδισμα. Οι Κροάτες, όμως, έτρεξαν σερί 6π., το οποίο όπως φάνηκε ήταν και καθοριστικό. Οι διεθνείς αν και πλησίασαν στον πόντο, 51-52 45" πριν το τέλος, δεν κατάφεραν να πάρουν τη πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση. Το τελικό σκορ ήταν 51-56.

Τα δεκάλεπτα: 12-8, 29-30, 42-43, 51-56

Ελλάδα (Μανουσέλης): Μωραΐτης 13 (3) , Γοργόνης 2, Σκούφης 7, Κούτρας, Χατζηκυριακίδης 2, Χρηστίδης 11, Παπαδάκης 6, Τάρλας 2, Τάταρης 8.

Πρώτος σκόρερ για τους Κροάτες ήταν Κοτρούλια με 19π., 5 ριμπ. και 3 κλεψίματα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ