ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εξιτήριο ο Πρίντεζης, με πυρετό Μπουρούσης - Παπαπέτρου

Εξιτήριο ο Πρίντεζης, με πυρετό Μπουρούσης - Παπαπέτρου

Η κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη βελτιώθηκε κι έτσι πήρε εξιτήριο, εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από την γαστρεντερίτιδα Μπουρούσης και Παπαπέτρου.

Η κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη βελτιώθηκε, όχι όμως και του Γιάννη Μπουρούση και του Ιωάννου Παπαπέτρου, που παραμένουν κλινήρεις. Οι τρεις διεθνείς δεν ακολούθησαν την αποστολή της Εθνικής ομάδας στο Λονδίνο, για τα δύο φιλικά ματς με τη Μεγάλη Βρετανία την Παρασκευή (ανεπίσημο) και το Σάββατο (ΕΡΤ2, 19:30). Εμειναν στην Αθήνα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, λόγω γαστρεντερίτιδας.

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι καλύτερα και πήρε εξιτήριο, δεν συνέβη όμως το ίδιο με τους άλλους δύο παίκτες. Ο Μπουρούσης και ο Παπαπέτρου έχουν ακόμα υψηλό πυρετό, γι αυτό και θα παραμείνουν κλινήρεις και το βράδυ. Ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασής τους, θα αποφασιστεί το πότε θα βγουν από το νοσοκομείο.

Θυμίζουν ότι στο Λονδίνο δεν έχει ταξιδέψει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που βρίσκεται στην Κίνα για το Jump 10 . Σε ό,τι φορά στην πρώτη μέρα παραμονής της ομάδας στην αγγλική πρωτεύουσα, δεν έλειψαν τα απρόοπτα. Λόγω της κίνησης στο Λονδίνο το πούλμαν που ήταν υποχρεωμένο να μεταφέρει την αποστολή της Εθνικής στο γήπεδο καθυστέρηση κι έτσι αναβλήθηκε η προπόνηση.

Μάλιστα το τεχνικό τιμ αποφάσισε πως θα ήταν προτιμότερο όλοι μαζί να πάνε μια ομαδική βόλτα στην πόλη, σε μια προσπάθεια χαλάρωσης και σύσφιξης σχέσεων.

Δείτε την ανάρτηση στο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ