ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έφτασε στην Ισπανία η Εθνική Γυναικών

Έφτασε στην Ισπανία η Εθνική Γυναικών
INTIME SPORTS

Η αποστολή της Εθνικής Γυναικών βρίσκεται στην Ισπανία, όπου θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων. Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος "έκοψε" από την προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου.

Στη Σανταντέρ βρίσκεται από σήμερα (20/5) το μεσημέρι η αποστολή της Εθνικής Γυναικών, προκειμένου για διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η Ισπανία, με την παρουσία ακόμη των Τουρκίας και Ρωσίας. Η "γαλανόλευκη" προσγειώθηκε στην ισπανική πόλη, όπου αύριο το βράδυ (21/5, 22:00) θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα, αν και δεν θα έχει στη σύνθεσή της την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου.

Η 20χρονη πόιντ γκαρντ είναι η δεύτερη παίκτρια που "κόπηκε" από τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο, κυρίως λόγω των ενοχλήσεων που έχει τον τελευταίο μήνα στο γόνατο. " Είναι μια παίκτρια που υπολογίζουμε. Δεν έχει αποθεραπευτεί από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και πήραμε έτσι τη συγκεκριμένη απόφαση. Έχει σίγουρα όλο το μέλλον μπροστά της", τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός για την περίπτωση της πλεϊμέικερ του Robert Morris.

Όσον αφορά τα φιλικά επί ισπανικού εδάφους, η Αγγελική Νικολοπούλου είχε να πει ότι " είναι ένα τουρνουά που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και είναι ένα καλό τεστ πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ. Στόχος μας είναι να βελτιωθούμε όσο το δυνατό περισσότερο σε άμυνα και επίθεση βλέποντας και μαθαίνοντας από τα λάθη μας. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βελτιωθούμε ομαδικά και ατομικά. Mέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτερες. Το κύριο όπλο αυτής της ομάδας είναι η σκληρή άμυνα και η ομαδικότητα".

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

Πέμπτη 21 Μαΐου

20.00 Ρωσία - Τουρκία

22.00 Ισπανία - Ελλάδα

Παρασκευή 22 Μαΐου

20.00 Ελλάδα - Ρωσία

22.00 Ισπανία - Τουρκία

Σάββατο 23 Μαΐου

20.00 Τουρκία - Ελλάδα

22.00 Ισπανία - Ρωσία

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ