ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δικαιουλάκος: "Αξιόλογη ομάδα η Πολωνία"

Δικαιουλάκος: "Αξιόλογη ομάδα η Πολωνία"

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος μίλησε για την αναμέτρηση της Εθνικής Γυναικών με αντίπαλο την Πολωνία. Τι είπε η Αφροδίτη Κοσμά.

Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών, Τζώρτζης Δικαιουλάκος μίλησε για την αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με αντίπαλο την Πολωνία.

" Η Πολωνία διαθέτει μια αξιόλογη ομάδα με καλή χημεία και ψυχολογία και όλες οι παίκτριες της αντιπάλου μας παίζουν στην Ευρωλίγκα", είπε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

" Η Πολωνία βέβαια έχει κάποια μειονεκτήματα τα οποία θα προσπαθήσουμε να τα εκμεταλλευτούμε και με βάση την καλή άμυνα και το έξυπνο παιχνίδι μας να φύγουμε νικητές από το γήπεδο".

Από την πλευρά της, η Αφροδίτη Κόσμα τόνισε: " Βρισκόμαστε ένα βήμα μακριά από το στόχο μας και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένες. Έχουμε σχεδιάσει τα πλάνα μας και ξέρουμε τα πλεονέκτημα και τα μειονεκτήματα της Πολωνίας. Θα χτυπήσουμε τον αντίπαλο πάνω στις αδυναμίες του. Θέλουμε να μπούμε δυνατά στο ματς και ελπίζουμε να είναι γεμάτο το γήπεδο και ο κόσμος να μας στηρίξει. Με πάθος και μυαλό ελπίζουμε κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ