ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής

Αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής
INTIME SPORTS

Η Εθνική ομάδα αναχώρησε την Πέμπτη το μεσημέρι με προορισμό τη Λιθουανία, όπου θα δώσει τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά

Την Πέμπτη το μεσημέρι, η Εθνική ομάδα αναχώρησε με προορισμό το Βίλνιους της Λιθουανίας, όπου θα δώσει τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια.

Την αποστολή ακολούθησε κανονικά ο Νικ Καλάθης ο οποίος ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας από την Τετάρτη το απόγευμα και φυσικά ο Ηλίας Ζούρος υπό τις οδηγίες του οποίου γίνονται πλέον οι προπονήσεις.

Στη Λιθουανία, η Εθνική ομάδα θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο τη Ρωσία και τη Λιθουανία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (16-17/6) στο Κάουνας.

Η αποστολή θα έχει την ευκαιρία να κάνει και μερικές προπονήσεις, ενώ μοναδικοί απόντες είναι πλέον οι Μπουρούσης, Φώτσης και Ζήσης που έχουν ακόμα υποχρεώσεις με Αρμάνι Μιλάνο και Σιένα για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση, ο Ηλίας Ζούρος επισήμανε: "Δεν έχουμε χρόνο και σε αυτά τα παιχνίδια που θα δώσουμε στο Κάουνας ουσιαστικά θα κάνουμε προπόνηση για να μπορέσουμε να βάλουμε κάποια νέα στοιχεία και να κρατήσουμε τον βασικό κορμό που είχαμε πέρυσι σε άμυνα και επίθεση.

Υπάρχουν πολλά προβλήματα, όπως η απουσία κάποιων παικτών ή ότι αργήσαμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία επειδή και οι τελικοί της Α1 τελείωσαν αργά. Δεν πρέπει όμως να μένουμε σε αυτά, αλλά να δουλέψουμε όσο μπορούμε, περισσότερο πνευματικά και αθλητικά να έχουμε μία καλή συντήρηση για να είμαστε έτοιμοι στο Προολυμπιακό Τουρνουά".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ