ΕΣΚΑΝΑ

Απεβίωσε 17χρονος στην Ελευσίνα

Απεβίωσε 17χρονος στην Ελευσίνα
INTIME SPORTS

Σοκ στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ, όταν παίκτης της ΟΚ Ελευσίνας κατέρρευσε εν ώρα αγώνα με τον Πήγασο Κορυδαλλού. Δεν τα κατάφερε ο 17χρονος αθλητής.

Στο πένθος έχει βυθιστεί σύσσωμη η ΕΣΚΑΝΑ, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου αθλητή την ώρα αγώνα για το εφηβικό πρωτάθλημα. Ο Αναστάσης Νάσσης κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΟΚ Ελευσίνας και Πήγασο Κορυδαλλού. Η παρουσία γιατρού στο γήπεδο δεν απέτρεψε το μοιραίο, αφού η ανάνηψη που του έγινε ήταν προσωρινή. Ο 17χρονος παίκτης μεταφέρθηκε στο Θριάσιο, όπου όμως υπέκυψε σκορπώντας το πένθος.

Το Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό, η οποία αναφέρει:

" To ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου αθλητή και θα καταθέσει χρηματικό ποσό που θα καταθέσει αντί στεφάνου στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνα που παρέχει υποστήριξη στις κοινωνικά και οικονομικά ευπαθείς οικογένειες του Δήμου Ελευσίνας, Ασπροπύργου και Μάνδρας - Ειδυλλίας.

Επίσης θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα επίσημα ματς της Ένωσης για μία εβδομάδα και θα αναβληθούν οι αγώνες της περιοχής και των ομάδων της Ελευσίνας για το επόμενο τριήμερο".

Ακολούθησε η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ: " Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και τα μέλη του, εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη, για τον άδικο χαμό του 18χρονου Αναστάσιου Νάσση. Ένα μέλος της μπασκετικής οικογένειας, ένα ΠΑΙΔΙ, δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων, τόσο σύντομα, τόσο ξαφνικά!!! Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΚ, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου αθλητή".

Συλλυπητήρια δήλωση έκανε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής ο οποίος δήλωσε: "Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο ενός τόσο νέου ανθρώπου, του 18χρονου Αναστάσιου Νάσση σε αγώνα εφηβικού πρωταθλήματος μπάσκετ, και βεβαιώνει τους οικείους του και την ελληνική κοινωνία ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί σε όλες της τις διαστάσεις.

Ο κ. Κοντονής μόλις πληροφορήθηκε το δυσάρεστο γεγονός επικοινώνησε άμεσα τόσο με τη διοίκηση του Θριάσιου Νοσοκομείου, όπου διακομίστηκε ο άτυχος αθλητής, για να ενημερωθεί για τις συνθήκες του θανάτου του, όσο και με την οικογένεια του εκλιπόντος, για να εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση του Πρωθυπουργού και της Πολιτικής Ηγεσίας".

TAGS ΕΣΚΑΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ