ΕΣΑΚΕ

Το πρόγραμμα της τελικής φάσης των πλέι οφ

Το πρόγραμμα της τελικής φάσης των πλέι οφ

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι τελικοί του πρωταθλήματος. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο ΕΣΑΚΕ μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε επίσημα τα τρία σενάρια, με βάση πάντα το πότε θα τελειώσουν οι ημιτελικές σειρές, που θα ακολουθηθούν για τη διεξαγωγή των τελικών της Basket League ΟΠΑΠ.

Σε περίπτωση, λοιπόν που οι δύο "αιώνιοι"... σκουπίσουν τις σειρές με 3-0 τότε το πρώτο τζάμπολ των τελικών θα το έχουμε την Παρασκευή (7/06) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (9/06) και το τρίτο την Τετάρτη (12/06). Σε περίπτωση που χρειαστεί τέταρτος αγώνας θα γίνει την Κυριακή 16 Ιουνίου και αν φτάσει η σειρά στις πέντε αναμετρήσεις θα έχουμε το πέμπτο και τελευταίο τζάμπολ των τελικών στις 19 Ιουνίου στο ΣΕΦ.

Β' σενάριο...

Σε περίπτωση που κάποια από τις σειρές των ημιτελικών ολοκληρωθεί με 3-1, τότε ο πρώτος τελικός του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου, ο δεύτερος στις 12 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη, ενώ το τρίτο παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στις 16/06. Σε περίπτωση που χρειαστεί τέταρτο ματς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/06 και αν πάμε σε πέντε παιχνίδια στις 23 Ιουνίου.

Γ' σενάριο...

Αν κάποια από τις σειρές των ημιτελικών φτάσει στα πέντε ματς, τότε το πρώτο τζάμπολ των τελικών του πρωταθλήματος το έχουμε στις 12 Ιουνίου, το δεύτερο στις 16 Ιουνίου ημέρα Κυριακή και το τρίτο στις 19/06. Εφόσον χρειαστεί τέταρτο θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου και το πέμπτο την Τετάρτη στις 26 Ιουνίου.

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ