ΕΣΑΚΕ

Στην καλύτερη πεντάδα ο Διαμαντίδης

Στην καλύτερη πεντάδα ο Διαμαντίδης
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της Basket League ΟΠΑΠ 2011-12, όντας το τέταρτο μέλος της

Στην καλύτερη πεντάδα της φετινής Basket League ΟΠΑΠ συμπεριλήφθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης ο οποίος μέσα στο Μάιο είχε βρεθεί κι ανάμεσα στους καλύτερους της Ευρωλίγκας.

Για μία ακόμα χρονιά, ο Δημήτρης Διαμαντίδης επιλέχθηκε, από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που συμμετείχαν στη σχετική ψηφοφορία, ως ένας από τους πέντε καλύτερους παίκτες της Basket League ΟΠΑΠ, αποτέλεσμα που επιβεβαιώνει ξανά ότι αυτό που τον χαρακτηρίζει, πέρα απ' την ποιότητα, είναι η διάρκεια.

Η θέση του δεύτερου γκαρντ της πεντάδας των αστέρων έγινε δική του ύστερα από σκληρό συναγωνισμό με τον Ζακ Ράιτ. Ο Αμερικανός συγκέντρωσε 10 ψήφους λιγότερους από τον ηγέτη των "πρασίνων", έστω κι αν δεν ολοκλήρωσε τη σεζόν φορώντας την φανέλα του Ρεθύμνου AEGEAN.

Ο Διαμαντίδης είναι το 4ο μέλος της ομάδας μετά τους Μπατίστ, Παπανικολάου, Πρίντεζη και πλέον απομένει να ανακοινωθεί και ο τελευταίος της πεντάδας.

"Είναι σίγουρα τιμή η διάκριση αυτή"

Στις δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Δημήτρης Διαμαντίδης υπογράμμισε: "Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους εκτίμησαν ότι έχω θέση στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Είναι σίγουρα τιμή αυτή η διάκριση και κάθε παίκτης αισθάνεται όμορφα όταν αναγνωρίζεται η προσπάθειά του.

Και πάλι όμως θα πω ότι η διάκριση αυτή, δεν είναι που μετρά περισσότερο. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι στο τέλος της χρονιάς να έχει κατακτήσει τίτλους η ομάδα. Αυτοί είναι που μετράνε, γι’ αυτό δουλεύουμε όλοι, όλη τη χρονιά. Κι αυτοί είναι τελικά που κρίνουν και καθορίζουν και το πόσο επιτυχημένος είναι ο κάθε παίκτης. Όχι οι ατομικές διακρίσεις…".

2 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) 37

3 ΖΑΚ ΡΑΪΤ (ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN) 27

4 ΣΑΡΟΥΝΑΣ ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) 4

5 ΝΤΙΟΝΤΕ ΚΡΙΣΤΜΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN) 3

6 ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ (ΚΑΟΔ) 1

- ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) 1

- ΜΑΪΚΛ ΤΕΪΛΟΡ (ΚΑΒΑΛΑ)

Να σημειώσουμε πως λείπει ο παίκτης που ψηφίστηκε πρώτος στα γκαρντ και θα ανακοινωθεί την Κυριακή (24/6).

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ