ΕΣΑΚΕ

Ράιτ: "Είναι ομαδικός τίτλος αυτός του MVP"

Ράιτ: "Είναι ομαδικός τίτλος αυτός του MVP"
INTIME SPORTS

Ο τίτλος του MVP μοιράστηκε στους Ζακ Ράιτ του Ρεθύμνου και Πάτρικ Ο' Μπράιαντ της Καβάλας. Διαβάστε τι δήλωσαν οι δύο παίκτες στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο τίτλος του MVP μοιράστηκε στα δύο... Ο Πάτρικ Ο' Μπράιαντ μαζί με τον Ζακ Ράιτ μοιράστηκαν τον τίτλο της 14ης αγωνιστικής, συγκεντρώνοντας από 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Μάλιστα, ο παίκτης του Ρεθύμνου βρέθηκε στην ίδια θέση και πριν από μία εβδομάδα όταν αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο γκαρντ του Ρεθύμνου AEGEAN οδήγησε γι’ ακόμη μία φορά την ομάδα του στη νίκη, αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας. Ο Ζακ Ράιτ σκόραρε 18 πόντους με 4/4 βολές και 7/10 δίποντα, μάζεψε 11 ριμπάουντ, έκλεψε 2 φορές τη μπάλα, έδωσε 7 ασίστ και έκανε μόλις 2 λάθη σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Στις δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ υπογράμμισε: "Στο α' ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη παίξαμε όμορφο μπάσκετ, ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε τον Ίκαρο.

Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα μας, καθώς ξεκινήσαμε έτσι όπως θέλαμε τον 2ο γύρο και συνάμα πετύχαμε τη 2η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη. Όπως και στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ, έτσι και με τον Ίκαρο, οι συμπαίκτες και ο προπονητής μου με βοήθησαν να φτάσω στην κατάκτηση του τίτλου του MVP.

Θα τονίσω ξανά, πως είναι ένας ομαδικός τίτλος. Εγώ προσωπικά έχω ως στόχο να βοηθάω την ομάδα μου με κάθε τρόπο και γι' αυτό δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις. Πλέον απολαμβάνουμε το ρεπό μας, καθώς πραγματικά υπάρχει μεγάλη κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Στόχος, όμως, της ομάδας είναι να δείξει ανταγωνιστική και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό".

Ο' Μπράιαντ: "Ανήκει σε όλη την ομάδα"

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Πάτρικ Ο΄Μπράιαντ ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: "Είμαι χαρούμενος πρώτα για τη νίκη της ομάδας μου επί του Ηλυσιακού, ήταν σημαντική σ’ αυτή τη χρονική στιγμή. Το ότι για 2η φορά βγαίνω ΜVP της αγωνιστικής είναι κάτι που όπως είχα πει και την πρώτη φορά, ανήκει σε όλη την ομάδα.

Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και τίποτα δεν ανήκει μόνο σε έναν. Γι’ αυτό και το βραβείο αυτό το ανήκει σ’ όλη την ομάδα, παίκτες και προπονητές, γιατί όπως είπα είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και προσπάθειας. Τέλος, θα ήθελα να το αφιερώσω στην οικογένεια μου που είναι εδώ και με στηρίζει, αλλά και στον κόσμο της Καβάλας που μας βοηθάει πάντα".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σέντερ της Καβάλας σημείωσε 19 πόντους με 2/2 βολές, 7/12 δίποντα και 1/1 τρίποντα, μάζεψε 18 ριμπάουντ κι έκοψε 4 φορές τους αντιπάλους του σε 28 λεπτά στον αγώνα με τον Ηλυσιακό.

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ