ΕΣΑΚΕ

Παπανικολάου: "Αυξάνει τις ευθύνες μου"

Παπανικολάου: "Αυξάνει τις ευθύνες μου"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε ότι θα εξακολουθήσει να γίνεται ολοένα και καλύτερος, ενώ ξεκαθάρισε ότι έχει ακόμα πολλά να δώσει

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ έκανε ο Κώστας Παπανικολάου για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο νέο παίκτη της Basket League ΟΠΑΠ για τη σεζόν 2011-12.

Παράλληλα, ο Κώστας Παπανικολάου επισήμανε ότι τον χαροποίησε ιδιαίτερα αυτή η τιμή που του έγινε και πως δεν θα σταματήσει να δουλεύει για να βελτιωθεί.

"Δεν υπάρχει αμφιβολία πως με χαροποιεί αυτή η τιμή που μου έγινε. Παράλληλα όμως, αυξάνει τις ευθύνες μου", υπογράμμισε ο Κώστας Παπανικολάου και συνέχισε:

"Στο μυαλό μου, η προτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπο μου, σε μια κατηγορία με πολλά ταλαντούχα παιδιά, σημαίνει πως πρέπει να κάνω ακόμα περισσότερη δουλειά, να συνεχίσω να βελτιώνομαι, ώστε να δίνω κάθε φορά και περισσότερα στην ομάδα μου, να μη σταματήσω ποτέ να προσπαθώ να γίνω καλύτερος.

Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις τέτοια βραβεία, αλλά είμαι ακόμα στην αρχή και πιστεύω ότι έχω ακόμα πολλά να δώσω. Ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου που με βοήθησαν να πετύχω αυτή τη διάκριση".

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ