ΕΣΑΚΕ

Οι "αιώνιοι" στο πλευρό των αστέγων

Οι "αιώνιοι" στο πλευρό των αστέγων
INTIME SPORTS

Φάρμακα, ρουχισμός και τρόφιμα θα συγκεντρώνονται σε επιλεγμένα σημεία έξω από το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ κατά τους τελικούς, προκειμένου να βοηθηθούν οι άστεγοι

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Γιώργος Χαλβατζάκης κατά την επίσημη συνέντευξη Τύπου των τελικών, θα πραγματοποιηθεί μία προσπάθεια κατά τη διάρκεια των τελικών, ούτως ώστε να συγκεντρωθούν φάρμακα, ρουχισμός και τρόφιμα σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ.

"Η όλη προσπάθεια τελεί υπό την αιγίδα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς", όπως τόνισε ο κ. Χαλβατζάκης.

"Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, με την πρωτοβουλία των διοικήσεων του ΣΕΦ και του ΟΑΚΑ και υπό την αιγίδα του ΕΣΑΚΕ και των διοικήσεων των ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, κατά τη διάρκεια των τελικών θα τοποθετηθούν σε ειδικά σημεία έξω από συγκεκριμένες πύλες των γηπέδων, κουτιά όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να προσφέρουν φάρμακα, ρουχισμό και τρόφιμα, τα οποία θα διανεμηθούν με τη βοήθεια της Μητρόπολης Πειραιά και της Μητρόπολης Αθηνών.

Είναι ένα βήμα, μικρό μεν, αλλά θέλουμε να δώσουμε μια άλλη κατεύθυνση σε ό,τι θα δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα. Γνωρίζουμε πως όπως πάντα, ένας θα πάρει τον τίτλο: ο καλύτερος μέσα στον αγωνιστικό χώρο", σχολίασε χαρακτηριστικά για αυτή την προσπάθεια ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ.

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ