ΕΣΑΚΕ

Ο ΕΣΑΚΕ καλωσορίζει την ασφαλιστική "Υδρόγειος"

Ο ΕΣΑΚΕ καλωσορίζει την ασφαλιστική "Υδρόγειος"
INTIME SPORTS

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τη σύναψη της συνεργασίας του με την ασφαλιστική "Υδρόγειος". Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιώργος Χαλβατζάκης...

Έναν ακόμα ισχυρό σύμμαχο απέκτησε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών, με την υπογραφή της χορηγικής συμφωνίας με την ασφαλιστική εταιρία «Υδρόγειος».

Στις δηλώσεις του, ο Γιώργος Χαλβατζάκης δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του από την εξέλιξη αυτή και στις δηλώσεις του, σχολίασε:

"Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεργασία μας με μια μεγάλη εταιρία όπως η «Υδρόγειος», η οποία διαθέτει όραμα και δυναμική, θα διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού του ΕΣΑΚΕ και του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ γενικότερα".

Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος της Υδρογείου Παύλος Κασκαρέλης κατά την υπογραφή της συμφωνίας τόνισε: "Είμαστε ευτυχείς που συμμετέχουμε και στηρίζουμε το εθνικό άθλημα των Ελλήνων, το οποίο προάγει το «ευ αγωνίζεσθε» και ωθεί τα νέα παιδιά στον χώρο του αθλητισμού",

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Υδρόγειος γιορτάζει φέτος 40 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά και 10 χρόνια στην Κυπριακή. Συγκαταλέγεται στις πέντε μεγαλύτερες εταιρείες γενικών ασφαλίσεων, διαθέτοντας 500.000 πελάτες σε Ελλάδα και Κύπρο και 2.000 ασφαλιστές.

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ