ΕΣΑΚΕ

Λιακόπουλος: "Θα κάνουμε ταμείο στο τέλος"

Λιακόπουλος: "Θα κάνουμε ταμείο στο τέλος"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Λιακόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για τους στόχους του Πανελευσινιακού, την προσπάθεια των νεοφώτιστων μακριά από τη φυσική τους έδρα και τα όσα έχει πετύχει

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, παραχώρησε ο Νίκος Λιακόπουλος απαντώντας σε 14 απαντήσεις εκπροσώπων του Τύπου.

Ο άσος του Πανελευσινιακού, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του, το θέμα του γηπέδου, καθώς και τη δική του απόδοση.

1. Τελικά αισθάνεσαι… Έλληνας ή ξένος παίκτης με τόσες αρμοδιότητες που έχεις σε κάθε αγώνα;

Goal News

"Αισθάνομαι Έλληνας και δεν πιστεύω πως υπάρχει τέτοιο θέμα .Υπάρχουν μόνο αρμοδιότητες που έχει ο κάθε αθλητής για να κερδίζει η ομάδα του.Έγω απλα κάνω κάποια πράγματα που μπορεί να τα κάνουν ξένοι".

2. Γιατί ο Πανελευσινιακός αξίζει μια θέση στη Basket League ΟΠΑΠ;

Goal News

"Πιστεύω πως ομάδες όπως ο Πανελευσινιακός που έχουν καλή οικονομική κατάσταση,οικογενειακό κλίμα, κατακλύζονται απο ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα και απο την πρωτή μέρα σου στην ομάδα σε κάνουν να αισθάνεσαι οτι είσαι χρόνια μαζί τους έχουν θέση στη Basket League ΟΠΑΠ γιατί μόνο με τέτοιες ομάδες μπορεί το μπάσκετ να πάει μπροστα".

3. Η ομάδα καμάρι της περιοχής, λείπει από την Ελευσίνα αρκετούς μήνες. Πως σκέφτεστε την πρώτη σας συμμετοχή στην Α1 στο ιστορικό γήπεδο της πόλης, μπροστά στους δικούς σας ανθρώπους ;

ΤΑ ΝΕΑ

"Το να παίζεις μακρυά απο το γήπεδο που ήταν συντελεστής όλων των επιτυχιών έως τώρα είναι πολύ δύσκολο.Όλοι μας περιμένουμε την επιστροφή μας για να έχουμε μια ακόμη ώθηση στην προσπάθεια μας".

4. Τι λείπει (πέραν του γηπέδου) στην Ελευσίνα για να γίνει... μόνιμη στην Α1;

ΣΚΑΪ 100,3

"Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι άλλο...Είναι η πρώτη χρονιά στην κατηγορία και πρέπει να παραμείνουμε. Απο εκεί και πέρα είναι στο χέρι μας να σταθεροποιηθούμε στην Α1".

5. Επαιζες πριν από δύο χρόνια στην Β' Εθνική. Θεωρείς με την πορεία, που κάνεις σε Κολοσσό και Ελευσίνα, ότι στα 29 σου έχει χαθεί πολύ χρόνος για σένα;

ART Channel

"Ειλικρινά δεν το βλέπω έτσι. Έχω περάσει χρόνια στο μπάσκετ με καλές και κακές στιγμές. Ποτέ δεν κοιτάω πίσω και είμαι χαρούμενος για όσα έχω καταφέρει".

6.Τι θέλεις να αφήσεις πίσω σου με το 2012;''

ΑΝΤ1

"Δεν υπάρχει κάτι που θέλω να αφήσω πίσω μου γιατί το 2012 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για μένα σε επαγγελματικό αλλα και σε προσωπικό επίπεδο,Ο άθλος που έκανε ο Κολοσσός ήταν απο τα καλύτερα πράγματα που θα μπορούσαν συμβούν μέσα σε μια χρονιά".

7.Ο προπονητής σου Γιώργος Σκαραφίγκας σε «βάφτισε» Αμερικανό διαπιστώνοντας ότι η ομάδα σας δεν είχε την αναμενόμενη προσφορά από τους παίκτες από τις ΗΠΑ. Μπορεί μια ομάδα στο Ελληνικό πρωτάθλημα, έστω κατώτερο ποιοτικά σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, να πετύχει τους στόχους της, χωρίς ουσιαστική βοήθεια από ξένους;

Εφημερίδα Πελοπόννησος

"Πιστεύω οτι το επίπεδο των ξένων που υπάρχει αυτη τη στιγμή δεν μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες.Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ομάδα ανεξάρτητα με το πόσους Έλληνες ή ξένους έχεις.Ο Πανελευσινιακός πέρσυ χωρίς κανένα ξένο πέτυχε πολύ σημαντικά πράγματα".

8.Το λογότυπο σας αναφέρει: «Οχι απλά μια ομάδα... μια ολόκληρη πόλη». Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι η επικείμενη επιστροφή στην φυσική σας έδρα;

Sportday

"Η επιστροφή στη φυσική μας έδρα είναι πολύ σημαντική. Όμως,το κερασάκι στη τούρτα θα είναι η παραμονή της ομάδας στη κατηγορία. Έπισης,αυτο που θέλω να προσθέσω στο λογότυπο, πέρα απο την ομάδα και την πόλη,είναι οτι ο Πανελευσινιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια".

9.Έχετε χάσει αρκετές ευκαιρίες για νίκες, θα προλάβετε να σωθείτε;


Pamesports.gr

"Κοιτάζοντας τη βαθμολογία γίνεται εύκολα αντιληπτό οτι δεν υπολειπόμαστε απο τις άλλες ομάδες.Απομένει λιγο παραπάνω απο ένας γύρος και θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κάνοντας ταμείο στο τέλος"

10. Πού υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και χαρά για το άθλημα; Στην Α1 πλην των θέσεων 1-2 ή στην Α2 και στη Β' Εθνική;

Gazzetta.gr

"Το ενδιαφέρον και η χαρά για το άθλημα έιναι στην κάθε στιγμή που μπαίνεις στο γήπεδο είτε για να αγωνιστείς έιτε για να κάνεις προπόνηση.Προσωπικά,είτε αγωνιζόμουν στην Α1 έιτε στη Β Εθνική,κάθε μέρα θέλω να βελτιώνω τον εαυτό και πετυχαίνω τους στόχους που θέτω.Πανώ απ’όλα είναι το γεγονός οτι παίζουμε μπάσκετ".

11. Το καλοκαίρι αρνήθηκες προτάσεις από μεγαλύτερες ομάδες. Είναι το κίνητρο του να ηγηθείς μιας ομάδας τόσο ισχυρό ώστε να σε οδηγήσει σε τέτοια απόφαση ή έπαιξαν ρόλο κι άλλοι παράγοντες;

Basketplus.gr

"Έπαιξαν ρόλο πολλοί παράγοντες. Ήθελα να γυρίσω στην Αθήνα και να παίξω σε μια ομάδα με οικονομική φερεγγυότητα. Επίσης,ο Πανελευσινιακός ήταν μια ομάδα που με τράβηξε λόγω του πολύ καλού κλίματος που επικρατεί".

12. Έχεις «ψηθεί» για χρόνια στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής και της Α2 αλλά και στην Α1 δείχνεις ότι δεν... λογαριάζεις από αντιπάλους και ονόματα. Ήταν τελικά τόσο καλό σχολείο οι δύο «μικρότερες» κατηγορίες;

Live Sport

"Θεωρώ οτι δεν είναι θέμα μικροτέρων κατηγοριών. Είναι αρχή που ακολουθώ στη ζωή μου και στη καριέρα μου οτι ποτέ δεν έχω φοβηθεί κανέναν είτε αγωνίζομαι στη Β εθνική είτε στην Α1.Το μόνο που κάνω έιναι να τους σέβομαι όλους και να προσπαθώ για το καλύτερο".

13. Ως παίκτης που ουσιαστικά έκανε ντεμπούτο στην Α1 σε μεγάλη ηλικία θεωρείς ότι αδίκησες κάπου τον εαυτό σου ή ότι δεν σου έδωσαν την ευκαιρία που σου άξιζε;

Πρωταθλητής

"Θεωρώ οτι όλα στη ζωή έχουν ένα δρόμο.Ίσως αυτόν το δρόμο τον διάλεξα μεγάλος αλλά οι επιλογές μου είχαν πάντα σαν κριτήριο το που θα είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος.Δεν ξέρω αν αδίκησα τον εαυτό μου ή αν κάποιοι πιστεύουν σ’αυτο.Ξέρω οτι είμαι χαρούμενος για τις επιλογές μου και για εδώ που έχω φτάσει".

14. Πρωταγωνιστείς για δεύτερη σεζόν στην Α1; Αλήθεια, όταν σκέφτεσαι πως μέχρι πρόπερσι έπαιζες στη Β' Εθνική, τι έρχεται στο μυαλό σου;

Superbasket.gr

"Αυτο που μου έρχεται είναι η δουλεία που έχω κάνει,οι επιλογές μου,οι πίκρες και οι χαρές που έχω περάσει.Κοιτάζοντας το αποτέλεσμα που ήρθε ,έστω και αργοπορημένα,μόνο χαρούμενος μπορω να αισθάνομαι".

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ