ΕΣΑΚΕ

Καραμανλής: "ΑΕΚάρα για πάντα!"

Καραμανλής: "ΑΕΚάρα για πάντα!"
INTIME SPORTS

Ο Μπάμπης Καραμανλής εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόφαση του αθλητικού δικαστή που δικαιώνει την ΑΕΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι "η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι η Βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ" (videos).

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, αμέσως μετά την έξοδο του από τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ μίλησε για την ένσταση που κατέθεσε η Ένωση και την δικαίωση των "κιτρινόμαυρων".

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Μπάμπης Καραμανλής:

" Κατ' αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ανεξάρτητη αθλητική δικαιοσύνη που πήρε μία γενναία απόφαση. Τελικά αποδείχθηκε ότι νιάου-νιάου στα κεραμίδια δεν κάνει ο σκύλος. Από εκεί και πέρα θέλω να αφιερώσω αυτήν την απόφαση σε όσους στάθηκαν δίπλα στην ομάδα, σε όσους πίστεψαν και σε όσους δεν απογοητεύτηκαν.

Η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα είναι η βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ και ελπίζω ότι μετά την τελευταία περιπέτειά μας θα παλέψουν μαζί όλοι οι ΑΕΚτσηδες ώστε να μην ξαναζήσουμε μάτι ανάλογο. ΑΕΚάρα για πάντα".

"Όταν καίγεται το σπίτι σου ξυπνάς..."

Στη συνέχεια πρόσθεσε: " Η απόφαση μετά την καταγγελία μας είναι μία νίκη της δικαιοσύνης. Ο κύριος Δελλημπαλταδάκης βοήθησε μαζί τον Ηλυσιακό, καθόμασταν δίπλα - δίπλα και παίρναμε αποφάσεις στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, κάτι το οποίο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Όπως δεν μπορούν να αμφισβητηθούν και τα μέιλ του κύριου Δημητρόπουλου, αλλά και η καταγγελία, η οποία είχε γίνει πριν από έναν χρόνο και την έχουμε ήδη στείλει στον αθλητικό δικαστή. Ήταν στοιχεία που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, λοιπόν. Επίσης, την συγκεκριμένη απόφαση την αφιερώνουμε σε όσους μας βοήθησαν και μας στήριξαν στα παιχνίδια που δώσαμε και σε όλους τους ΑΕΚτζήδες".

Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο δεν έκανε την ένσταση νωρίτερα τόνισε: " Όπως έχει πει και ο Χριστόδουλος, όταν καίγεται το δικό σου σπίτι ξυπνάς. Αυτή η απόφαση θα πρέπει να κάνει χαρούμενους όλους τους ΑΕΚτζήδες".

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ