ΕΣΑΚΕ

Καλύτερος αμυντικός ο Ντόρσεϊ

Καλύτερος αμυντικός ο Ντόρσεϊ
INTIME SPORTS

Κορυφαίος αμυντικός της σεζόν, αναδείχθηκε ο Τζόι Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού, ο οποίος νίκησε στις λεπτομέρειες τον Δημήτρη Διαμαντίδη

Τον τίτλο του καλύτερου αμυντικού της σεζόν, πήρε ο Τζόι Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν της Basket League ΟΠΑΠ μετά από ντέρμπι με τον Διαμαντίδη.

Ο Ντόρσεϊ συγκέντρωσε 106 βαθμούς στη σχετική ψηφοφορία, ενώ μόλις 4 λιγότερους είχε ο Δημήτρης Διαμαντίδης που έμεινε δεύτερος (102).

Στην 3η θέση έμεινε ο Κάιλ Χάινς του Ολυμπιακού με 40 βαθμούς και πολύ μακριά από τους δύο πρώτους. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: "Όπως… καλωσόριζε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς τον Τζόι Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό, μετά την υπογραφή των συμβολαίων, είχε ενημερώσει πως «θα βοηθήσει πάρα πολύ στην άμυνα». Πράγμα που έγινε με τον 28χρονο Αμερικανό να «οχυρώνει» τη ρακέτα των πρωταθλητών Ελλάδος και να τακτοποιεί όλες τις μικρές λεπτομέρειες.

Τα όσα έκανε, όπως οι «ερυθρόλευκοι» έφταναν στην κορυφή, δεν πέρασαν φυσικά, απαρατήρητα από την… εξελεγκτική επιτροπή που αποφάσισε για τους καλύτερους της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 της Basket League ΟΠΑΠ.

Οι 27 εξ όσων κατέθεσαν ψήφο, τον προτίμησαν για την πρώτη τους επιλογή, οι 10 για τη δεύτερη και οι 5 για την τρίτη, με το σύνολο του να φτάνει τους 106 βαθμούς και να του δίνουν το… στέμμα, στο νήμα, δεδομένου ότι ο δεύτερος Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός) συγκέντρωσε 102 βαθμούς. Το ΤΟΡ3 συμπλήρωσε ο Κάιλ Χάινς (Ολυμπιακός), με 40 βαθμούς".

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ