ΕΣΑΚΕ

Γκαγκαλούδης: "Στο τέλος όλοι θα κριθούμε"

Γκαγκαλούδης: "Στο τέλος όλοι θα κριθούμε"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης παραχώρησε συνέντευξη στον ΕΣΑΚΕ, μιλώντας για τους στόχους της Καβάλας, για τις αλλαγές που έφερε ο Κορωνιός και για την ομάδα που θα επέστρεφε δίχως δεύτερη σκέψη

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ παραχώρησε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, τονίζοντας πως κοιτάζει μόνο την Καβάλα και το πως τελικά θα σωθεί.

Αναλυτικά, οι απαντήσεις που έδωσε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης στις ερωτήσεις των ΜΜΕ:

1.Υπάρχει πιο τρελός παίκτης από σένα; Έχεις γνωρίσει κάποιον;

ART Channel

"Έχω γνωρίζει άπειρους και τρελούς και διαστημικούς από μένα".

2.Ο Κορωνιός (ως πρώην πολύ σπουδαίος πλέι-μέικερ και ευθύς χαρακτήρας) είναι ο κατάλληλος για να τιθασεύσει την τρέλα σου;

ΣΚΑΪ 100,3

"Δε χρειάζεται γιατί δεν είμαι τρελός πλέον, είναι κατάλληλος να συνεργαστούμε και ευελπιστώ ότι θα συνεχίσουμε, γιατί όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα και στο τέλος όλοι θα κριθούμε".

3.Τώρα που η ομάδα θα αφήσει το ένα καρπούζι (Βαλκανική λίγκα) πιστεύεις ότι θα μπορέσει να δείξει ακόμα καλύτερο πρόσωπο στο πρωτάθλημα ;

ΤΑ ΝΕΑ

"Νομίζω ότι είναι κάτι τελείως ξεχωριστό, είναι επιπλέον φόρτιση, υποχρεωμένοι να κυνηγάμε όλους τους στόχους και με τη νίκη έχουμε στόχους. Αλλάξαμε σαν ομάδα από την έλευση του κ.Κορωνιού, γυρίσαμε παιχνίδια από 25 πόντους. Σίγουρα ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα, θέλει δουλειά πολύ κάθε μέρα από όλους μας στο γήπεδο και αυτό είμαι αισιόδοξος πως με προσθήκες θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι".

4.Αν, όπως είπες, είσαι ο πιο αντιπαθητικός παίκτης που πέρασε ποτέ απ' το ελληνικό πρωτάθλημα, ποιος είναι ο αμέσως επόμενος;

Gazzetta.gr

"Αυτό το είπα μεταξύ σοβαρό και αστείου, υπάρχουν άνθρωποι που με αγαπούν πολύ. Είμαι ιδιαίτερος και ιδιόρρυθμος παίκτης, παθιάζομαι και δένομαι όταν πάω σε μία ομάδα, με αποτέλεσμα όταν φεύγω να γίνομαι ο μισητός! Αγαπώ τη δουλειά μου, αυτό που κάνω από μικρός, αυτός που χαίρομαι που κάνω και σας πληροφορώ πως υπάρχουν πολλοί σαν και μένα…".

5.Επειδή είσαι ένας αθλητής που δεν φοβάται τις προκλήσεις, έχεις εξοικειωθεί με το ρόλο του «κασκαντέρ»;

Goal News

"Χρόνια τώρα! Πάντα πήγαινα σε ομάδες στα δύσκολα και αναλάμβανα «ειδικές αποστολές», με ιντριγκάρει αυτό, μου αρέσει να ζω έτσι και να βάζω και εγώ το λιθαράκι μου. Είναι μία πρόκληση. Κοιτάξτε, όλοι θα θέλαμε να παίζουμε στον ΠΑΟ, αλλά δε γίνεται όλοι να παίζουν εκεί, υπάρχουν δεκάδες άλλες ομάδες που χρειάζονται άλλα πράγματα καθημερινά και μάχη μέρα, με τη μέρα".

6.Τι σου αρέσει στην Καβάλα κι επέστρεψες για δεύτερη φορά στην καριέρα σου;

Goal News

"Είναι πρώτη φορά που το κάνω αυτό στην καριέρα μου! Είναι πολλά τα θετικά, τα σημαντικότερα, να ζω σ’ αυτή την πόλη, για μένα πάνω από όλα. Χρόνια πολλά είμαι στη γύρα και σε επαρχιακές ομάδες, όμως εδώ παίζει ρόλο που έχω κάνει φίλους και αυτό μέτρησε. Με αγαπάει η πόλη και τους αγαπώ. Με τους ανθρώπους ποτέ δεν κόπηκε ο ομφάλιος ρόλος και εκτός τούτου πιστεύω σ’ αυτήν την ομάδα".

7.Ως παίκτης διαθέτεις πάθος. Πιστεύεις ότι είναι ένα πολύ σημαντικό συστατικό για να μπορέσει η Καβάλα να παραμείνει στην κατηγορία;

Sportday

"Με το πάθος μόνο δε μπορείς να σωθείς, μπορείς μόνο να καλύψεις κάποια κενά. Το πιο σημαντικό είναι το πώς δουλεύει η ομάδα και να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

8.Αν η Καβάλα, και ο Ηλυσιακός, καταφέρουν να παραμείνουν ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν;

"Πελοπόννησος"

"Δε με ενδιαφέρει ποιος άλλος θα σωθεί και ποιος θα πέσει. Ας σωθεί η Καβάλα και δε με νοιάζει, τίποτα άλλο, δε με ενδιαφέρει, το τι θα γίνει με τις άλλες είναι χρέος άλλων να το κοιτάξουν, εμείς κοιτάζουμε μόνο τη δική μας ομάδα και όχι ποιος άλλος χάνει και ποιος κερδίζει".

9.Τι άλλαξε στην Καβάλα ο Άγγελος Κορωνιός;


Pamesports.gr

"Άλλαξε πάρα πολλά πράγματα ο κ. Κορωνιός και πρώτα τη ψυχολογία. Το άλλο είναι το μπάσκετ, δεν παίζαμε πριν όπως παίζουμε τώρα. Τώρα παίζουμε πραγματικό μπάσκετ. Το 3ο πράγμα είναι πως ήμαστε πειθαρχημένη ομάδα σε κάθε ματς, το 4ο λειτουργούμε αμυντικά και δεν τρώμε πια… 200 πόντους και το κυριότερο ο κύριος Κορωνιός έχει άριστη σχέση με όλους. Ανάμεσα σε παίκτες και τιμ υπάρχει τρελό δέσιμο, πάμε με χαμόγελο στο γήπεδο και χαιρόμαστε την κάθε προπόνηση".

10.''Σε ποιά ομάδα έχεις περάσει τα καλύτερα Χριστούγεννα;''

ΑΝΤ1

"Σε όλες τις ομάδες έχω περάσει καλά Χριστούγεννα, γιατί δεν τα συνδέσει με τις ομάδες που βρίσκομαι, αλλά με οικογένεια και φίλους. Σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί έχω καλές αναμνήσεις. Κανείς αθλητής δε συνδυάζει θεωρώ ομάδες με αυτές τις μέρες".

11. Με τη μέχρι τώρα εικόνα που έχεις από το πρωτάθλημα, ποιες ομάδες πιστεύεις ότι μπορεί να «βάλει κάτω» η Καβάλα για να σωθεί;


basketplus.gr

"Αυτό που μας απασχολεί το έχω πει πολλές φορές, είναι κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Δεν ήμαστε Παναθηναϊκός ή Μπαρτσελόνα και να κάνουμε προσθέσεις και αφαιρέσεις ποιον θα κερδίσουμε ή όχι, Κάθε μάτς μάτς ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει".

12. Έχεις γυρίσει την Ελλάδα και τη μισή Ευρώπη παίζοντας σε πολλές ομάδες. Σε ποια θα επέστρεφες αν σήμερα σε έπαιρνε τηλέφωνο ο προπονητής της;

Live Sport

"Κοιτάξτε να δείτε, γύρισα στη Καβάλα με ευκολία μόλις με πήραν τηλέφωνο και χωρίς να το σκεφτώ γιατί αυτή η ομάδα είναι ξεχωριστή για μένα, αν εννοείτε, αν ήμουν τώρα ελεύθερος στην ομάδα που θα γύρναγα ξανά, αυτή η ομάδα είναι ο ΠΑΟ, θα επέστρεφα με χαρά, για την αγαπώ, είναι η ομάδα της καρδιάς μου, πήρα τίτλο και πραγματοποίησα το όνειρο που είχα από μικρό παιδί".

13. Αν κρατούσες το στόμα σου κλειστό ή έλεγες πάντοτε ναι θα είχες πετύχει περισσότερα στην καριέρα σου;

Πρωταθλητής

"Πολύ ωραία ερώτηση. Ναι στην Ελλάδα θα είχα κάνει περισσότερα πράγματα! Φεύγοντας από μία ομάδα μπορεί να μου προσάψουν χίλια δυο, όχι όμως ρουφιάνο, ότι είναι να σου πω σε κοιτάζω στα μάτια και στο λέω και ούτε για ότι έχω κάνει δε μετανιώνω".

14. Τι πρέπει να κάνεις για να διαγράψεις τις 17.000 βολές που έχασες σε ένα ματς;

Superbasket.gr

"Χα,χα,χα νομίζω ότι θα πρέπει από τα φετινά Χριστούγεννα, εως τα επόμενα να ρίχνω 400 βολές κάθε μέρα".

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ