ΕΣΑΚΕ

Γιαννόπουλος: "Δεν πείσμωσα, μπερδεύτηκα"

Γιαννόπουλος: "Δεν πείσμωσα, μπερδεύτηκα"
INTIME SPORTS

Στόχος είναι η νίκη σε κάθε ματς για το Περιστέρι, σύμφωνα με τον Χάρη Γιαννόπουλο ο οποίος μίλησε για την ανάδειξή του σε MVP της 15ης αγωνιστικής αλλά και την αλλαγή σκέψης

Δηλώσεις για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της 15ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ έκανε ο Χάρης Γιαννόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην απόδοσή του στα τελευταία ματς, στο άγχος που τον είχε κυριεύσει αλλά και στους στόχους ου Περιστερίου.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στη συζήτηση που έκανε με τον Αργύρη Πεδουλάκη και τον βοήθησε σημαντικά να ξεπεράσει το άγχος του.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Χάρης Γιαννόπουλος επισήμανε: "Για μένα ήταν θέμα ψυχολογίας το να πραγματοποιήσω μία τέτοια εμφάνιση. Η αλήθεια είναι ότι έως τώρα στη σεζόν και ειδικά για ένα διάστημα όπου η ομάδα έχασε συνεχόμενα παιχνίδια δεν έπαιζα όπως θα ήθελα. Όμως μία κουβέντα που έκανα πρόσφατα με τον προπονητή μου με βοήθησε να βελτιωθώ και κυρίως να ξεπεράσω το άγχος που με είχε κυριεύσει.

Δεν άλλαξε κάτι στον τρόπο της προπόνησής μου με την ομάδα αλλά και της ατομικής που κάνω καθημερινά. Αλλαξε ο τρόπος σκέψης μου όσον αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης ορισμένων καταστάσεων

Δεν είχα πεισμώσει, είχα μπερδευτεί. Καθημερινά προσπαθούσα σκληρά στις προπονήσεις και κάποια στιγμή σκέφτηκα μήπως κάνω κάπου λάθος, μήπως αγχωνόμουνα υπερβολικά και έπρεπε να σταματήσω να δουλεύω τόσο πιεστικά. Τελικά το μόνο που άλλαξα ήταν ο τρόπος που αντιμετώπιζα τους αγώνες και αυτό βγήκε στο γήπεδο".

Σχετικά με τους στόχους του Περιστερίου υπογράμμισε: "Τίποτε παραπάνω από το να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κυνηγάμε τη νίκη. Κάναμε μία κοιλιά με συνεχόμενες ήττες και κυρίως άσχημες εμφανίσεις απόρροια των απουσιών που είχαμε σε βασικούς μας παίκτες που μας αποδιοργάνωσαν".

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ