ΕΣΑΚΕ

ΕΣΑΚΕ και ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. κατά του AIDS

ΕΣΑΚΕ και ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. κατά του AIDS

Ο φετινός κύκλος συνεργασίας του ΕΣΑΚΕ με το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Ικάρου με το Ρέθυμνο AEGEAN (Κυριακή 16/12, ΔΑΚ Γλυφάδας, 16.00), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής

Όπως ανακοίνωσε, ο ΕΣΑΚΕ, την Κυριακή 16/12 στο παιχνίδι του Ικάρου με το Ρέθυμνο ολοκληρώνεται η συνεργασία που είχε με το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"ΕΣΑΚΕ και ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. έχουν κοινό στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με την καταπολέμηση του AIDS και στην προσπάθειά τους αυτή εστιάζουν πάνω στους νέους , οι οποίοι αποτελούν τον πυρήνα του μπάσκετ και της κοινωνίας μας γενικότερα.

Για τις ανάγκες της εκστρατείας ενημέρωσης των φιλάθλων, με μότο "Το Μπάσκετ στην κοινωνία", δημιουργήθηκαν στο γήπεδο της Γλυφάδας ειδικά διαμορφωμένες θέσεις, με στόχο την αναλυτική ενημέρωση των φιλάθλων για την εκστρατεία πρόληψης και αντιμετώπισης του AIDS, όπως ακριβώς συμβαίνει από την 5η αγωνιστική και συγκεκριμένα: Στους αγώνες, Περιστέρι - Ολυμπιακός (5η, 11/11), Απόλλων Πάτρας- Αρης (6η, 19/11), Ηλυσιακός - Πανιώνιος (7η, 24/11), Ίκαρος - Κολοσσός ΒΑΠ (8η, 2/12), Ολυμπιακός - Άρης (8η, 3/12) και Πανελευσινιακός-Απόλλων Πάτρα".

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ