ΕΣΑΚΕ

Επίσκεψη στο Χριστοδούλειο

Επίσκεψη στο Χριστοδούλειο
INTIME SPORTS

Σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ έδωσε το παρών το πρωί της Δευτέρας στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα στο Χαϊδάρι

Ο ΕΣΑΚΕ, ο ΠΣΑΚ και ο ΣΕΠΚ επισκέφθηκαν την Δευτέρα (17/12) το Χριστοδούλειο ίδρυμα για να μοιράσουν δώρα στα κορίτσια που φιλοξενούνται εκεί.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"O ΕΣΑΚΕ, ο ΠΣΑΚ και ο ΣΕΠΚ έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι οι μέρες των γιορτών είναι μέρες ευθύνης για το μπάσκετ απέναντι στην κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, οι τρεις φορείς επισκέφτηκαν το Χριστοδούλειο προκειμένου να μοιράσουν δώρα στα κορίτσια που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα, "αμπαλαρισμένα" με χαμόγελα και ζεστές αγκαλιές.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Γιώργο Μαμαλάκη και τον γενικό διευθυντή Γιώργο Κονδύλη.

Tον ΠΣΑΚ εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Γιάννης Καλαμπόκης, ο γενικός γραμματέας Νίκος Παπανικολόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Καλαϊτζής και ο γενικός διευθυντής Κώστας Αλεξανδρίδης, ενώ τον ΣΕΠΚ ο γενικός γραμματέας Θόδωρος Μπολάτογλου, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης και ο προπονητής του Περιστερίου Δημήτρης Κουστένης. Στο πλευρό τους βρέθηκε πλήθος παικτών των ομάδων".

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ