Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τίμησε Αργυρόπουλο ο Προμηθέας

Ο Νίκος Αργυρόπουλος έφτασε τις 300 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α1 και με αυτή την αφορμή ο Προμηθέας Πατρών τον τίμησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Προμηθέα είναι η φιλοξενία. Καμία από τις ομάδες που έχουν ταξιδέψει στην Πάτρα δεν έχουν εκφράσει παράπονα για τις συνθήκες που αγωνίζονται. Η ομάδα από την Πάτρα, ωστόσο, δεν μένει μόνο εκεί, καθώς τιμά και εμβληματικές φυσιογνωμίες του Αχαϊκού -και όχι μόνο- αθλητισμού.

Μία από αυτές είναι και ο Νίκος Αργυρόπουλος. Ο αρχηγός του Απόλλωνα Πάτρας συμπλήρωσε τις 300 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α1, στην αναμέτρηση της προηγούμενης Δευτέρας (26/01) απέναντι στον Ολυμπιακό . Έτσι, η διοίκηση της ομάδας της Πάτρας, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων , παρέδωσε στον 36χρονο γκαρντ μια πλακέτα.

Την βράβευση έκανε ο, μέχρι πέρυσι, συμπαίκτης του στους "μελανόλευκους", Βλάντο Πέτροβιτς. Αξίζει να αναφερθεί, πως κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού το όνομά του συζητήθηκε ως μεταγραφικός στόχος των νεοφώτιστων στην Β' Εθνική, όμως η περίπτωση δεν προχώρησε, με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, του Άρη και του Πανελληνίου να συνεχίζει να φορά τη φανέλα με τον θεό Απόλλωνα στο στήθος.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ