Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντιμπ: "Τα μικρά πράγματα δείχνουν τον χαρακτήρα μας"

Ντιμπ: "Τα μικρά πράγματα δείχνουν τον χαρακτήρα μας"

Ο Ιωνικός Νικαίας έφτασε τις τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και ο Γιάννης Ντιμπ εξήγησε ότι τα μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά, τονίζοντας ότι η ομάδα του Νίκου Οικονόμου έχει επανακάμψει πλήρως.

Ο Ιωνικός Νικαίας έχει αφήσει πίσω του τα δυο αρνητικά αποτελέσματα με τον Πανιώνιο και τον Αμύντα και φαίνεται ότι βρίσκει ξανά τον δρόμο του μετρώντας τρεις σερί νίκες (Εργοτέλης, Πανελευσινιακός και Ένωση Ιλίου).

"Φαίνεται ότι έχουμε επανακάμψει πλήρως, καθώς αφήσαμε πίσω τις δυο ήττες με τον Πανιώνιο και τον Αμύντα" σχολίασε ο έμπειρος γκαρντ της ομάδας της Νίκαιας, Γιάννης Ντιμπ και συνεχίζει: "Μέσα από τις προπονήσεις και την σκληρή δουλειά που κάναμε είδαμε τα λάθη μας, βελτιωθήκαμε και ξεπεράσαμε παρόμοιες καταστάσεις. Φάνηκε αυτό στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό, όπου ο αντίπαλος προηγήθηκε στην τελευταία περίοδο αλλά αντιδράσαμε, ενώ και με την Ένωση Ιλίου ήμασταν πολύ σοβαροί και μέσα από την καλή άμυνα και τις προσωπικές επιθέσεις φτάσαμε στη νίκη. Αυτά τα μικρά πράγματα κάνουν την διαφορά ανάμεσα σε μια ήττα και μια νίκη και δείχνουν τον χαρακτήρα που μπορεί να έχει μια ομάδα".

Όσο για την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής (21/2, 17:00) με τον Χολαργό στο κλειστό του "Πλάτωνα», υποστήριξε: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Χολαργός είναι μια ομάδα καθαρά επιθετική όπου αν τους αφήσεις να παίξουν στο στυλ τους και έχουν τον ρυθμό τους, μπορεί να σου δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα. Και ειδικά σε ένα παιχνίδι εντός έδρας για μας, πρέπει να τους κρατήσουμε σε χαμηλό τέμπο και να είμαστε σοβαροί πρώτα στην άμυνα και μετά στην επίθεση για να φτάσουμε στη νίκη".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ