Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένταση στη Νίκαια, πριν το Ιωνικός - Πανιώνιος

Ένταση στη Νίκαια, πριν το Ιωνικός - Πανιώνιος

Ένταση προκλήθηκε μία περίπου ώρα πριν το τζάμπολ στο Ιωνικός Νικαίας - Πανιώνιος, λόγω εισόδου των οπαδών των "κυανέρυθρων" στο γήπεδο, παρότι είχε απαγορευτεί η μετακίνησή του. Άμεση επέμβαση της Αστυνομίας και αποχώρησή τους, λίγη ώρα αργότερα.

Το παιχνίδι του Ιωνικού Νικαίας με τον Πανιώνιο δεν είναι απλά αυτό που ρίχνει την αυλαία του πρωταθλήματος στη Β' Εθνική. Είναι αυτό που μπορεί να δώσει στην ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου τον τίτλο στον Νότιο Όμιλο και την απευθείας άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Όπως είχε ανακοινωθεί από την πλευρά των γηπεδούχων μεσοβδόμαδα, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων των φιλοξενούμενων, στους οποίους δεν δόθηκαν εισιτήρια για λόγους ασφαλείας. Αυτό πάντως δεν πτόησε τους δεύτερους να φτάσουν στο κλειστό του "Πλάτωνα" και να μπουν στο γήπεδο κανονικά, περίπου μία ώρα πριν το τζάμπολ, δημιουργώντας προς στιγμήν ένταση.

Η Αστυνομία δεν κατάφερε να αποτρέψει την οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του Πανιωνίου, επενέβη όμως αργότερα για να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Μισή ώρα πριν το τζάμπολ (16:30) οι φίλοι των "κυανέρυθρων" αποχώρησαν δίχως προβλήματα και συνοδεία των αστυνομικών απομακρύνθηκαν από τον περιβάλλοντα χώρο. Εν τέλει, το ντέρμπι ξεκίνησε κανονικά στην ώρα του (17:00), με τον Πανιώνιο να καλείται να πάρει το "διπλό" για να κατακτήσει τον τίτλο. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Αμύντας θα έχει τον πρώτο λόγο.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ