ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Ψυχικό ανακοίνωσε τον Δημάκο

Το Ψυχικό ανακοίνωσε τον Δημάκο

Ο Γιάννης Δημάκος έβαλε την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο με το Ψυχικό, το οποίο κράτησε στις τάξεις του τον πρώτο σκόρερ της φετινής Α2 κατηγορίας.

Ψυχικό και Γιάννης Δημάκος θα πορευθούν μαζί για έναν ακόμη χρόνο, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων. Ο 25χρονος γκαρντ αποτέλεσε την αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας αφού αναδείχθηκε -με... άνεση- πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, σημειώνοντας 19.5 πόντους ανά παιχνίδι.

Κάτι που κάνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του, αφού τα είχε καταφέρει και προ τετραετίας, όταν ακόμη φορούσε τη φανέλα του Παγκρατίου. Πέραν αυτού, είχε 77% στις βολές, 51% στα δίποντα, 35% στα τρίποντα, 4.5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά παιχνίδι.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επικύρωση της παραμονής του είπε πως " είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στην ομάδα. Ήταν μία εύκολη απόφαση", με την επίσημη ανακοίνωση του Ψυχικού να αναφέρει: " Η Α.Ε. Ψυχικού ανακοινώνει την ανανεώση της συνεργασίας με τον Γιάννη Δημάκο. Ο 25χρονος γκαρντ θα αγωνιστεί για δεύτερη διαδοχική σεζόν στην ομάδα μας. Φέτος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α2 κατηγορίας, έχοντας 19.5 πόντους ανά παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ