ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα δεδομένα για τον τίτλο στην Α2

Τα δεδομένα για τον τίτλο στην Α2
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής είναι πλέον σε θέση ισχύος για την κατάκτηση του τίτλου στην Α2, με τον Πανιώνιο και τον Δούκα να ακολουθούν σε απόσταση βολής. Δείτε πως έχουν τα πράγματα για τους τρεις μονομάχους.

Η ήττα του Πανιωνίου στο "Αντώνης Τρίτσης" σε συνδυασμό με τα "διπλά" των Ηρακλή και Δούκα άλλαξε άρδην την κατάσταση στην κορυφή της Α2, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της regular season. Είκοσι περίπου ημέρες έμειναν για να μάθουμε ποια ομάδα θα πάρει τον τίτλο και, ταυτόχρονα, την απευθείας άνοδο στη Stoiximan.gr Basket League, αλλά και ποια θα είναι η εικόνα στα playoffs.

Δεδομένα πλέον, όλα εξαρτώνται από τον Ηρακλή, ο οποίος μπορεί να πανηγυρίσει την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια, εφόσον κάνει το 3/3 απέναντι σε Αίολο Αστακού (εντός), Φάρο Κερατσινίου (εκτός) και Αμύντα (εντός). Ο αγώνας της προτελευταίας αγωνιστικής με την ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη, που απόψε (19/4) έκανε όργια απέναντι στο Παγκράτι, είναι αναμφισβήτητα το παιχνίδι της χρονιάς για τον "Γηραιό", αφού πρόκειται για τη δυσκολότερη αποστολή που βρίσκεται μπροστά για τους παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Την ίδια ώρα, ο Πανιώνιος δεν πρέπει μόνο να μείνει αήττητος, αλλά και να προσδοκά σε κάποιο "στραβοπάτημα" του Ηρακλή. Πάνω απ όλα όμως, ξέρει ότι ακόμη κι αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης στραβοπατήσει, μπορεί να χάσει τον τίτλο. Όχι από τον Ηρακλή, αλλά από τον Δούκα που μπήκε -για τα καλά- στο κόλπο της κατάκτησης του τίτλου.

Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων προσδοκά σε δύο ήττες του "Γηραιού" στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές και, παράλληλα, δική της νίκη στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τον "Ιστορικό".

Αγωνιστική Ηρακλής (24-3) Δούκας (23-4) Πανιώνιος (23-4)
28η (22/4) Αίολος Αστακού Καβάλα Αρκαδικός
29η (29/4) Φάρος Κερατσινίου* Εθνικός Πειραιά ΓΣΛ*
30η (6/5) Αμύντας Πανιώνιος* Δούκας

*Με αστερίσκο (*) σημειώνονται οι εκτός έδρας αγώνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ