ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμφώνησε και μένει ο Πολυτάρχου

Συμφώνησε και μένει ο Πολυτάρχου

Στην ΑΕΚ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Μιχάλης Πολυτάρχου, ο οποίος είχε σήμερα (20/5) ραντεβού με την διοίκηση της ομάδας.

Ήταν επιθυμία όλων να παραμείνει στην ΑΕΚ, ο Μιχάλης Πολυτάρχου και τελικά η παραμονή του επισημοποιήθηκε σήμερα (20/05), μετά το ραντεβού που είχε με την διοίκηση της ομάδας.

Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ την σεζόν που ολοκληρώθηκε άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους Κιτρινόμαυρους, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν παρά να του προτείνουν να μείνει στην ομάδα και να βοηθήσει στην προσπάθεια ανόδου της στην Α1.

Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924.gr , συμφώνησαν από κοινού να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για ακόμα ένα χρόνο, με τον Πολυτάρχου να δέχεται την πρόταση της ΑΕΚ αφήνοντας στο συρτάρι αρκετές προτάσεις από συλλόγους της Α1 που είχαν δείξει ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν.

Μάλιστα όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο έμπειρος γκαρντ της Βασίλισσας ήταν από την αρχή θετικός στο να παραμείνει, κάτι που τελικά απέδειξε σήμερα στη συνάντηση που είχε με την διοίκηση, αποδεχόμενος την πρόταση που δέχτηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ