ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρελθόν ο Παπανικολάου

Παρελθόν ο Παπανικολάου
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Παπανικολάου υπέβαλε την παραίτησή του από τον πάγκο της ΑΕΚ, μόλις δύο εβδομάδες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας

Η ήττα από τον Αρκαδικό και κυρίως εκείνη από τον Απόλλωνα Πατρών αποτέλεσε το "κύκνειο" άσμα του Δημήτρη Παπανικολάου στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο Έλληνας προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του την Δευτέρα (6/2), μία παραίτηση που έγινε δεκτή από την διοίκηση της ομάδας.

Έτσι, η ΑΕΚ ψάχνει ξανά για νέο προπονητή μόλις δύο εβδομάδες μετά την πρόσληψη του "ΠΑΠ", ο οποίος είχε δηλώσει ότι ήταν μεγάλη πρόκληση για αυτόν η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της "Ένωσης".

Ωστόσο, η απειρία του στην προπονητική δεν του επέτρεψε να είναι ψύχραιμος και σε συνδυασμό με την πίεση που υπάρχει στην ΑΕΚ για την επιστροφή στην Α1 Ανδρών, τον οδήγησαν στην παραίτηση.

Όσο για τα δύο πρώτα ονόματα υποψηφίων διαδόχων που ήδη ακούστηκαν για την θέση της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ είναι ο πρώην παίκτης της και τεχνικός της Άγγελος Κορωνιός και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με τον διάδοχο να γίνεται γνωστός μέσα στα επόμενα 24ωρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ