ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρελθόν ο Μπουλιάκης από τον ΓΣ Λάρισας

Παρελθόν ο Μπουλιάκης από τον ΓΣ Λάρισας

Μετά τον Φάρο Κερατσινίου και ο ΓΣ Λάρισας αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, ανακοινώνοντας τη λύση της συνεργασίας με τον Θανάση Μπουλιάκη.

Τέσσερις ήττες στη σειρά ήταν πολλές για τον ΓΣΛ... Η ομάδα της Λάρισας αισθάνθηκε ότι πρέπει να αλλάξει άμεσα κάτι και πήρε λοιπόν την απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με τον Θανάση Μπουλιάκη έπειτα από έξι αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2.

Το περασμένο Σάββατο ο ΓΣΛ υπέστη βαριά εντός έδρας από τον Αίολο Αστακού με 90-64, ένα αποτέλεσμα που θορύβησε τους Λαρισαίους. Μαζί με τον Μπουλιάκη, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο συνεργάτης του Δημήτρης Σταυρόπουλος, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι το ερχόμενο Σάββατο θα πρέπει να έχει βρεθεί νέος τεχνικό τιμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣΛ:

" Το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Λαρισαίων 1928 ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Θανάση Μπουλιάκη και τον βοηθό του κ. Δημήτρη Σταυρόπουλο. Το ΔΣ τους ευχαριστεί θερμά για την μέχρι τώρα συνεργασία και εύχεται και στους δύο καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Ο ΓΣΛ βρίσκεται από αυτή την στιγμή σε αναζήτηση προπονητικού τιμ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ