ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντικούδης: "Σταδιακά να γιγαντώσουμε την ΑΕΚ"

Ντικούδης: "Σταδιακά να γιγαντώσουμε την ΑΕΚ"

Ο Δήμος Ντικούδης παρουσιάστηκε επίσημα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και αναφέρθηκε στο όραμα που υπάρχει για να επιστρέψει η ομάδα στην Α1. Ξεκαθάρισε πως δεν θα πουλήσει οπαδιλίκι, στη στήριξη του κόσμου καθώς και στα δικά του καθήκοντα

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (27/5), η επίσημη παρουσίαση του Δήμου Ντικούδη από την ΑΕΚ στα γραφεία της Ερασιτεχνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Δήμος Ντικούδης που πλέον θα βοηθήσει την ΑΕΚ από το πόστο του Αθλητικού Διευθυντή και όχι εκείνου του παίκτη, υποστήριξε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας, να γιγαντωθεί ξανά.

"Οι άνθρωποι της διοίκησης με έχουν κάνει να αισθάνομαι σαν να βρίσκομαι καιρό στο αγωνιστικό τμήμα. Κατ’ αρχήν, θα ήθελα να μιλήσω για το τέλος της καριέρας μου…", σχολίασε ο Δήμος Ντικούδης και συνέχισε:

"Πήρα αυτή την απόφαση, να σταματήσω να αγωνίζομαι, και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες που είχα όλα αυτά τα χρόνια, τους προπονητές μου, τους φιλάθλους, τους συλλόγους που με τίμησαν δίνοντάς μου την ευκαιρία να βάλω τη φανέλα τους και, φυσικά, τους δικούς μου ανθρώπους.

Πλέον αισθάνομαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι ξανά στην οικογένεια της ΑΕΚ, και μάλιστα σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Έχω ζήσει πολλά στην ΑΕΚ, πολλές αξέχαστες στιγμές... Όταν έγινε η προσέγγιση από τον κόουτς που μου ζήτησε να επιστρέψω ώστε να βοηθήσω την ομάδα, δεν το σκέφτηκα σχεδόν καθόλου! Ήρθα να βοηθήσω ώστε ο σύλλογος να φτάσει σε υψηλό επίπεδο. Παρακολουθούσα την ομάδα στη Β’ Εθνική, πλέον όμως οι στόχοι μεγαλώνουν. Θέλουμε σταδιακά να γιγαντώσουμε την ΑΕΚ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τα καταφέρουμε

Όταν κάνεις ένα πράγμα για 20 χρόνια, δεν είναι εύκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση. Ήθελα να δω πως είναι να είσαι μακριά από προπόνηση και αγώνες. Πέρασε μια σεζόν και κατάλαβα πως ό,τι είχα να δώσω, το έδωσα. Δεν ήταν εύκολη επιλογή, όμως το έκανα συνειδητά και νομίζω πως έπραξα σωστά".

Όσον αφορά τα νέα του καθήκοντα υπογράμμισε: "Δεν θα ήθελα να βάλω έναν συγκεκριμένο τίτλο. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει μεγάλες βλέψεις. Θα ασχοληθούμε εκτενώς με το μεταγραφικό, το οργανωτικό και το λειτουργικό κομμάτι. Θέλω να μεταδώσω στον σύλλογο όσα έμαθα από την καριέρα μου, από τα κλαμπ που έχω αγωνιστεί".

Σε ερώτηση για το αν νιώθει ότι χρωστάει κάτι στην ΑΕΚ επισήμανε: "Δεν θέλω να πουλήσω οπαδιλίκι. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που με πήρε από την Ολύμπια και με έκανε γνωστό, ενώ μέσω της ΑΕΚ βρέθηκα στην Εθνική ομάδα. Διεκδικήσαμε τίτλους και σίγουρα χρωστάω στην ΑΕΚ, όπως και πολλά άλλα παιδιά. Έχω διαγράψει τη σεζόν που η ομάδα υποβιβάστηκε! Πλέον έρχομαι σε μια υγιή κατάσταση, που δεν έχει καμία σχέση με εκείνη την περίοδο. Δεν με φοβίζει το άγνωστο της Α2, είναι μια κατηγορία με ιδιαιτερότητες όμως αν κοιτάξουμε μόνο την ομάδα μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι".

Σχετικά με το φλέγον ζήτημα του γηπέδου σχολίασε ο Δήμος Ντικούδης: "Μακάρι να είχαμε το δικό μας γήπεδο. Από κει και πέρα, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να βρούμε ένα γήπεδο που να πληροί τις προδιαγραφές που θέλει η κατηγορία. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι. Ο κόσμος πρέπει να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει!".

Πηγή: www.aek1924.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ