ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάντζαρης: "Το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο"

Μάντζαρης: "Το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο"
INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Μάντζαρης μίλησε για τον τραυματισμό του, αλλά και την εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Περάματος. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Η ΑΕΚ πήρε μία δύσκολη νίκη στο Πέραμα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα και ο Αντώνης Μάντζαρης, ο οποίος τραυματίστηκε μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης για το θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Μάντζαρης:

Για την ατμόσφαιρα ανέφερε: " Από την αρχή περιμέναμε ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε εχθρική ατμόσφαιρα. Γενικά όπου παίζει η ΑΕΚ φέτος, αποτελεί ένα γεγονός για τους αντιπάλους. Πόσο μάλλον στο Πέραμα που το γήπεδο συνήθως μαζεύει 100-150 άτομα, ενώ χθες γέμισε… παραδόξως. Πέρα από όλα αυτά ο αγώνας παίζεται στο γήπεδο και εμείς δείξαμε ότι αξίζαμε τη νίκη, την οποία και τελικά πήραμε.

Στη συνέχεια μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας κατά την διάρκεια της εβδομάδας και τις απουσίες: " Όλη την εβδομάδα η προετοιμασία μας ήταν ελλιπής, λόγω των απουσιών που είχαμε. Είχαμε πει ότι θα έπρεπε να είμαστε επικεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που στην αρχή δεν το πετύχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να κερδίσουμε μέσα από την άμυνα μας και όχι από την επίθεση. Τελικά προσανατολιστήκαμε σε αυτό και καταφέραμε πιο εύκολα από ό,τι περιμέναμε να πάρουμε τη νίκη".

Μιλώντας για το γεγονός ότι ο ίδιος έπαιξε με ένεση, λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο αλλά και για την ατυχία του να χτυπήσει και πάλι ξεκαθάρισε: " Είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτά. Επειδή η ομάδα δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, είχα πει ότι πρέπει να βάλω την ομάδα πάνω από μένα, όπως κάνουν άλλωστε όλοι οι συμπαίκτες μου. Αυτό και έκανα τελικά, και μπήκα για να παίξω κανονικά.

Για αυτό μάλιστα δεν εγκατέλειψα χθες, παρά το νέο τραυματισμό που είχα πάνω σε μια φάση, με αποτέλεσμα να μου κοπεί ο τένοντας σε δάχτυλο του χεριού. Τώρα περιμένω τον γιατρό να δω τι θα κάνουμε και ελπίζω να είναι κάτι περαστικό".

Τέλος, ο Αντώνης Μάντζαρης μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: " Η Α2 έχει δείξει ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς. Όλα τα παιχνίδια έχουν “παγίδες” γιατί κάθε ομάδα παλεύει για την σωτηρία της. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δείξουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο σε όλες τις εναπομείναντες αγωνιστικές, ώστε στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ