ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάντζαρης: "Μπορούμε καλύτερα"

Μάντζαρης: "Μπορούμε καλύτερα"
INTIME SPORTS

Η ήττα του Ψυχικού από τον Φίλιππο Βέροιας ήρθε λόγω κακής επιθετικής απόδοσης, σύμφωνα με τον Αντώνη Μάντζαρη. Διαβάστε όσα δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook.

Το Ψυχικό ήταν το φαβορί απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Κυρίως γιατί επιθετικά παρουσιάστηκε εξαιρετικά άστοχο, έχοντας 38% στα δίποντα και 32% στα τρίποντα. Ο Αντώνης Μάντζαρης μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook, τονίζοντας πως " δυστυχώς είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα το Σάββατο. Η εικόνα μας στην άμυνα ήταν μεν καλύτερη σε σχέση με αυτή της πρεμιέρας, αλλά επιθετικά ήμασταν κακοί. Γι αυτό και ηττηθήκαμε από τον Φίλιππο Βέροιας", ενώ έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης:

" Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να δουλέψουμε σκληρά και να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τη Λιβαδειά. Η ομάδα έχει δυνατότητες για να παίξει πολύ καλύτερα".

Όσο για την αναμέτρηση που ακολουθεί, απέναντι στους Βοιωτούς; " Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η Λιβαδειά δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στο Κύπελλο Ελλάδος. Έχει αλλάξει σημαντικά την εικόνα του ρόστερ της και σίγουρα θα πρέπει να μοχθήσουμε για να κερδίσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ