ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαγκουνής: "Όλα λειτουργούν σωστά!"

Μαγκουνής: "Όλα λειτουργούν σωστά!"
INTIME SPORTS

Ο Σπύρος Μαγκουνής μίλησε στο Sport24.gr για τη πορεία του Πανελευσινιακού και την προσπάθεια όλων στην ομάδα να εξασφαλίσουν το "εισιτήριο" της ανόδου.

Ο Πανελευσινιακός αποδίδει εξαιρετικό μπάσκετ στην Α2 Ανδρών και έχει καταφέρει σε μία άκρως ανταγωνιστική κατηγορία να φιγουράρει στην πρώτη θέση, πάνω από ιστορικές ομάδες όπως ο Απόλλωνας Πατρών και η ΑΕΚ.

Απομένουν πλέον έντεκα αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος και όλοι στην ομάδα θέλουν να συνεχίσουν με την ίδια συγκέντρωση για να εξασφαλίσουν την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Σπύρος Μαγκουνής μίλησε στο Sport24.gr για τη φετινή πορεία του Πανελευσινιακού, τον κόσμο της ομάδας και την αγωνιστική προσήλωση όλων στην ομάδα για την εξασφάλιση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων.

" Όταν ξεκινήσαμε τη χρονιά δεν ξέραμε ότι θα εξελιχθούν με αυτόν τον τρόπο τα πράγματα για εμάς. Θέλαμε να παίζουμε καλό μπάσκετ και να πραγματοποιήσουμε καλή πορεία. Στην συνέχεια, όμως και με τα αποτελέσματα που είχαμε αλλάξαμε τους στόχους μας, καθώς πλέον στοχεύουμε στην άνοδο", ήταν τα πρώτα λόγια του Σπύρου Μαγκουνή, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

Έπειτα μίλησε για την συγκέντρωση που δείχνουν στην ομάδα. Τόσο εκείνος, όσο και οι συμπαίκτες του βάζουν το "εγώ" πάνω από το καλό του συλλόγου: " Θεωρώ ότι για να πάρει μία ομάδα τα αποτελέσματα που έχουμε και να έχει μία σταθερή πορεία θα πρέπει όλοι να κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Τόσο εμείς ως παίκτες από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, όσο και οι προπονητές και οι διοίκηση. Σε εμάς λειτουργούν όλα σωστά και βρισκόμαστε στην πρώτη θέση της κατηγορίας".

"Μεγάλο ρόστερ, αρκετές επιλογές"

Σε μία άκρως ανταγωνιστική κατηγορία, όπως η Α2 ο Πανελευσινιακός έχει καταφέρει να παίξει καλό μπάσκετ και να μην έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του. " Επειδή έχουμε μεγάλο ρόστερ και αρκετές επιλογές μπορούμε να κρατήσουμε τον ρυθμό και να επιβάλουμε το παιχνίδι μας".

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη δύναμη της έδρας... " Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και θέλουμε να πάρουμε μόνο νίκες, ιδιαίτερα στην έδρα μας. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με σκυμμένο το κεφάλι, συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ