ΜΠΑΣΚΕΤ

Λειψή αγωνιστική, με ντέρμπι στο Ψυχικό

Λειψή αγωνιστική, με ντέρμπι στο Ψυχικό
INTIME SPORTS

Η "μάχη" της ουράς ανάμεσα σε Ηρακλή και Φίλιππο Βέροιας, αλλά και η εντός έδρας αναμέτρηση του Ψυχικού με τον Εθνικό Πειραιά ξεχωρίζουν, από το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στην Α2 κατηγορία.

Μόλις πέντε αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Α2 κατηγορίας, για την 24η αγωνιστική. Από τη μία η αποχώρηση του Ηλυσιακού από το πρωτάθλημα και από την άλλη, η αναβολή του Αετός - Ερμής Λαγκαδά , έχουν αφήσει μνόλις πέντε αναμετρήσεις στο αυριανό (25/4) μενού. Όσα διακυβεύονται όμως, σε κορυφή και "ουρά" κρατούν ψηλά το ενδιαφέρον.

Το πρόγραμμα:

Ηρακλής - Φίλιππος Βέροιας

Παγκράτι - Αρκαδικός

Ψυχικό - Εθνικός Πειραιά

Λιβαδειά - Καβάλα

Λαύριο - ΟΦΗ

Ηρακλής - Φίλιππος Βέροιας

Ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, για τις δύο ομάδες. Κι αυτό γιατί ο χαμένος, θα βρεθεί σε μειονεκτική θέση όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Ειδικά, αν αυτός (ο χαμένος δηλαδή) είναι ο Ηρακλής, που βρίσκεται ήδη στο -1 από τον Φίλιππο Βέροιας. Η ομάδα του Στέφανου Πέρκου θα έχει μαζί τους φιλάθλους της, καθώς το Ιβανώφειο αναμένεται να είναι κατάμεστο. Πρόκειται για μία υπόθεση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των "κόκινων" τις προηγούμενες ημέρες, δίχως όμως να πάρουν κάποια -επίσημη- απάντηση.

Παγκράτι - Αρκαδικός

Η τελευταία δοκιμασία του Αρκαδικού πριν το ντέρμπι ανόδου με το Ψυχικό θα είναι στο Παγκράτι. Οι "μπλε" βρίσκονται σε θέση ισχύος όσον αφορά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, αλλά πρέπει πρώτα να περάσουν νικηφόρα από το Μετς. Μία έδρα από την οποία πέρασαν πολύ δύσκολο η Καβάλα και το Ψυχικό. Συνάμα όμως, θα περιμένουν να μάθουν τα νέα από το ντέρμπι της ομάδας των Βορείων Προαστίων με τον Εθνικό Πειραιά. Επί της πουσίας βέβαια, η δεύτερη θέση θα κριθεί (μαθηματικά ή ουσιαστικά) σε μία εβδομάδα, στην Τρίπολη.

Ψυχικό - Εθνικός Πειραιά

Η ψυχολογία είναι με το μέρος του Ψυχικού, το οποίο με αργά αλλά σταθερά βήματα βρίσκεται μεταξύ των μνηστήρων της δεύτερης θέσης. Ο Γιώργος Ρεμεντέλας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, για ένα παιχνίδι που είναι πολύ πιο επικίνδυνο απ ότι περιμένουν οι περισσότεροι. Κι αυτό γιατί ο Εθνικός Πειραιά μόνο αδιάφορος δεν θα είναι, μιας και θέλει να πάρει εκδίκηση για την ήττα του α' γύρου, στο Κερατσίνι.

Λιβαδειά - Καβάλα

Η επιστροφή στις νίκες αποτελεί το ζητούμενο για την Καβάλα, που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από το Ψυχικό. Οι "Αργοναύτες" είναι το ακλόνητο φαβορί για την αναμέτρηση, την ώρα που οι Βοιωτοί θέλουν το δίποντο για να μείνουν "ζωντανοί" (έστω και σε θεωρητικό επίπεδο) για την άνοδο. Μοναδικός απών από το αυριανό παιχνίδι θα είναι ο Πέτρος Βελισσαρίου, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Λαύριο - ΟΦΗ

Αρκετά αμφίρροπο το παιχνίδι που θα γίνει στο Λαύριο, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι παλεύουν να εξαντλήσουν τις μαθηματικές ελπίδες που έχουν για άνοδο, την ώρα που οι Κρητικοί μπορούν να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία, ακόμη κι αν χάσουν.

Η βαθμολογία (Σε 23 αγώνες)

1. Καβάλα 43

2. Αρκαδικός 40

3. Ψυχικό 39

4. Δόξα Λευκάδας 38

5. Λαύριο 38

6. Λιβαδειά 38

7. Εθνικός Πειραιά 37

8. Παγκράτι 35

9. ΟΦΗ 33

10. Αετός 31

11. Φίλιππος Βέροιας 31

12. Ηρακλής 30

13. Ερμής Λαγκαδά 26

14. Ηλυσιακός 0*

*Έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ