ΜΠΑΣΚΕΤ

Καράμπουλας: "Τιμή για όλους το ματς με τον Ολυμπιακό"

Καράμπουλας: "Τιμή για όλους το ματς με τον Ολυμπιακό"

Το... βαρύ πυροβολικό της Κηφισιάς, ο Βαγγέλης Καράμπουλας μίλησε στο Sport24.gr για τον σύλλογο, τη νίκη-πρόκριση επί του Άρη στο Κύπελλο και το ματς με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του θεσμού.

Η Κηφισιά πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Άρη, νίκησε χωρίς δυσκολίες την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή (81-60) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης Ολυμπιακό.

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας το φετινό καλοκαίρι πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Κηφισιά και την Α2.

Ο Έλληνας παίκτης από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια δείχνει ότι είναι σε θέση με την εμπειρία του την τελευταία διετία στην Basket League ΟΠΑΠ με τον Ίκαρο να αποτελέσει τον μεγάλο πρωταγωνιστή του συλλόγου.

Ο Καράμπουλας σημείωσε 21 πόντους κόντρα στον Άρη και ήταν η... αιχμή του δόρατος για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, η οποία στοχεύει φέτος στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

" Ο στόχος τη φετινή σεζόν δεν είναι φυσικά το Κύπελλο, αλλά η εξασφάλιση της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία. Εμείς δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και καταφέραμε να περάσουμε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσουμε πλέον τον Ολυμπιακό", ήταν τα πρώτα του λόγια και συμπλήρωσε:

" Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί τιμή για όλους στην ομάδα, αλλά και την πόλη. Τους ιθύνοντες, τους προπονητές και εμάς τους παίκτες, καθώς παίζουμε με τον πρωταθλητή Ευρώπης. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς και να μαζέψουμε ακόμα περισσότερες εμπειρίες για τη συνέχεια".

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Άρη και την εύκολη νίκη-πρόκριση ο Βαγγέλης Καράμπουλας δήλωσε: " Η αλήθεια είναι ότι κρυφοκοιτάζαμε τη νίκη στο παιχνίδι με τον Άρη. Γνωρίζαμε ότι δεν θα ήταν φυσικά ένα εύκολο παιχνίδι, όμως είχαμε δουλέψει πολύ και θέλαμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Δεν το περιμέναμε, πάντως να νικήσουμε τόσο εύκολα, αλλά όλοι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και τα καταφέραμε".

Τέλος, μίλησε για την απόφαση του να έρθει σε συμφωνία με την Κηφισιά: " Η Κηφισιά είναι πρώτα οικογένεια και μετά ομάδα. Έχουμε υψηλούς στόχους και θα κάνω ότι μπορώ για να τους πετύχουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ