ΜΠΑΣΚΕΤ

"Η διοίκηση του Ερμή προτιμά να ψεύδεται"

"Η διοίκηση του Ερμή προτιμά να ψεύδεται"
INTIME SPORTS

Ψευδή και αναληθή χαρακτήρισε το Πέραμα, όλα όσα ισχυρίζεται ο Ερμής Λαγκαδά για την συμπεριφορά του Νίκου Μίχαλου.

Το Περάμα μέσω ανακοίνωσης τονίζει ότι όλα όσα ισχυρίζεται ο Ερμής Λαγκαδά για τη συμπεριφορά του Νίκου Μίχαλου είναι ψευδή.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε το Πέραμα:

" Δυστυχώς η διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά προτιμά να ψεύδεται και να δίνει την λανθασμένη εντύπωση ότι ο Μίχαλος ήταν προκλητικός προς τους φιλάθλους της ομάδας της, επικροτώντας τις βιαιοπραγίες εις βάρος του αντί να ζητήσει συγγνώμη για τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην έδρα της.



Η ανακοίνωσή του Λαγκαδά είναι αναληθής και αναφέρεται στην υποτιθέμενη προκλητική συμπεριφορά του Μίχαλου από το ζέσταμα κιόλας, όταν στην πραγματικότητα από την αρχή δεχόταν βρισιές από τους παρευρισκομένους φιλάθλους.

Οι τεχνικές ποινές που έλαβε ο παίκτης ήταν για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή, για αγωνιστικό θέμα και όχι για πρόκληση προς τους φιλάθλους.

Αντιθέτως, όπως αναφέραμε στο χτεσινό μας μήνυμα εσείς -παίκτες και διοίκηση- διαμαρτυρόσασταν εντόνως, χωρίς να πάρετε ούτε μία τεχνική ποινή.

Δεν είναι αληθές ότι ο Μίχαλος έβρισε και χρησιμοποίησε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς προς τους φιλάθλους και αυτό αποδεικνύεται και από το φύλλο αγώνα, καθώς δεν υπάρχει καμία αναφορά σε τέτοιο γεγονός.

Συγχαρητήρια κε πρόεδρε, έτσι να φέρεστε στις φιλοξενούμενες ομάδες, με ξύλο.

Θεωρώ ότι το Πέραμα στον εν λόγω αγώνα έπαιξε ένα φοβερό μπάσκετ και παρόλο που το αποτέλεσμα αλλοιώθηκε εγώ συγχαίρω τους παίκτες και τους προπονητές για την προσπάθειά τους. Δεν πρόκειται και δεν αξίζει να ασχοληθούμε ξανά με τον Λαγκαδά και η προσέγγισή μας στο επίπεδό τους τελειώνει εδώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ