ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ηλιούπολη πήρε την νίκη με "ηρωίδα" την Καλοπήτα

Η Ηλιούπολη πήρε την νίκη με "ηρωίδα" την Καλοπήτα

Η Ηλιούπολη νίκησε τον Άρη Πετρούπολης με 55-53, χάρη στις δύο βολές της "ηρωίδας" Καλοπήτα στην εκπνοή της αναμέτρησης. Συνεχίζει στην κορυφή της Α2 στον Νότο ο αήττητος Ίκαρος Καλλιθέας.

Σε ένα ματς που είχε διακοπεί πριν 10 μέρες λόγω της ... βροχόπτωσης στο ΔΑΚ Ηλιούπολης, για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, στον όμιλο του Νότου, οι γηπεδούχες πήραν την νίκη με συναρπαστικό τρόπο. Η Ηλιούπολη νίκησε τον Άρη Πετρούπολης με 55-53, χάρη στις δύο ψύχραιμες βολές της "ηρωίδας" Καλοπήτα.

Να σημειωθεί ότι ο Άρης είχε τον Ορφανίδη στην κερκίδα, αφού σύμφωνα με την προκήρυξη αν διακοπεί αγώνας οι ομάδες πρέπει να παραταχθούν με την ίδια ακριβώς σύνθεση όπως και στην διακοπή τόσο στην σύνθεση όσο και στον πάγκο. Προπονητής εκεί ήταν ο Κάββουρας με συνεργάτη τον Βαρβαρήγο που είχαν λύσει ην συνεργασία τους . Με την άδεια λοιπόν των γηπεδούχων τα κορίτσια του Άρη πήγαιναν στα τάϊμ άουτ στην απέναντι από τους πάγκους μεριά στην κερκίδα για να πάρουν τις οδηγίες του προπονητή τους .

Δεκάλεπτα :15-16, 27-29 , 41-43, 55-53

Διαιτητές :Πλιάκας , Αθανασόπουλος

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Γερεουδάκης , Φέξης) :Μπότση 19, Γεωργούση 6, Μηνά , Κολοβού 4, Θεοδώρου 14 , Πριόνα 5(1), Λελεδάκη , Καλοπήτα 7 , Λεντζάκη , Μπακαλέξη Τζέμη , Καβαδά

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Τσέρου) :Γούλα , Ναβροζίδου 7 , Ντακόλια , Μαρίνη 2, Λουκάτου 8(2) , Ντζαμαρία 2, Ντάνου 17(3) , Χιώτη 5 , Φάσουρα , Τσέρου 10, Τσουμάνη 2, Στεφανίδου

Η Βαθμολογία:

1. Ίκαρος Καλλιθέρας 14

2. Αγ. Παρασκευή 13

3. Σπόρτινγκ 12

4. Ηλιούπολη 12

5. Φάρος Κερατσινίου 11

6. Μελίσσια 11

7. Ελευθερία Μοσχάτου 11

8. Άρης Πετρούπολης 9

9. Αρκάδι Ρεθύμνου 8

10. Κυρίαρχοι Παλ. Κοκκινιάς 8

11. ΣΔΥ Τρίπολης 7

*Ο Ικαρος Καλλιθέας, ο Φάρος Κερατσινίου, τα Μελίσσια, ο ΣΔΥ Τρίπολης, ο Αρης Πετρούπολης, η Ελευθερία Μοσχάτου , Κυρίαρχοι και ο ΓΣ Ηλιούπολης έκαναν το ρεπό τους.

** Σπόρτιγκ και Αρκάδι έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

***Ο Άρης Πετρούπολης έχει -1 βαθμό

Η επόμενη αγωνιστική (9η, 11/12)

Αγία Παρασκευή - Κυρίαρχοι

Ελευθερία Μοσχάτου - ΣΔΥ Τρίπολης

Ηλιούπολη - Φάρος Κερατσινίου

Μελίσσια - Ίκαρος Καλλιθέας

Αρκάδι - Άρης Πετρούπολης

Ρεπό: Σπόρτιγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ