ΜΠΑΣΚΕΤ

Ευχαρίστησε τον Απόλλωνα η ΑΕΚ

Ευχαρίστησε τον Απόλλωνα η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τον Απόλλωνα Πατρών για την παραχώρηση του κλειστού της Περιβόλας και την εξασφάλιση 200 εισιτηρίων.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ μέσω της οποίας ευχαρίστησε τον Απόλλωνα Πατρών για την παραχώρηση του κλειστού της Περιβόλας, ώστε να προπονηθεί, αλλά και για τα 200 εισιτήρια που έδωσε στην Ένωση.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ:

" Η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί την διοίκηση του Απόλλωνα Πατρών για την παραχώρηση του κλειστού της Περιβόλας, έτσι ώστε να μπορέσει να προπονηθεί η ομάδα μας την Παρασκευή.

Επίσης ευχαριστούμε την διοίκηση του Απόλλωνα για την εξασφάλιση 200 εισιτηρίων για το παιχνίδι, τα οποία θα μπορέσουν να προμηθευτούν οι φίλοι της ομάδας μας ως εξής: Παρασκευή 17:00-20:00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Patras Palace» (Όθωνος Αμαλίας 15) και Σάββατο από 9:00 το πρωί μέχρι 15:00 το μεσημέρι από το ίδιο ξενοδοχείο.

Υπεύθυνος των εισιτηρίων θα είναι ο Γιώργος Χήνας (τηλ. 6947 811022). Διευκρινίζουμε ότι το ξενοδοχείο δεν έχει καμία σχέση με τα εισιτήρια και για τις όποιες κρατήσεις εισιτηρίων ο κόσμος θα επικοινωνεί μόνο με τον Γιώργο Χήνα. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 7 ευρώ.

Παρακαλούμε τους φίλους της ομάδας μας να δείξουν την ίδια κόσμια συμπεριφορά, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αρκαδικό, όπου δεν προκλήθηκε το παραμικρό επεισόδιο και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Διοίκηση και κόσμος είμαστε ένα και θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι την άνοδο της Βασίλισσας στην Α1, εκεί που ανήκει!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ