ΜΠΑΣΚΕΤ

Αιφνιδιαστικό "διαζύγιο" με Γκαγκαλούδη στη Λιβαδειά

Αιφνιδιαστικό "διαζύγιο" με Γκαγκαλούδη στη Λιβαδειά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Λιβαδειά ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, σε μία αναπάντεχη απόφαση αφού ο 38χρονος πόιντ γκαρντ ήταν μέχρι πρότινος το "Α" και το "Ω" της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα.

Δύο ημέρες μετά την ήττα από τον Ηρακλή χάρη στο buzzer beater του Γιώργου Αποστολίδη, η Λιβαδειά ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη. Μία απόφαση που έρχεται από το πουθενά αφού ο 38χρονος πόιντ γκαρντ ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να παρουσιάσουν οι "μπλε" στο φετινό πρωτάθλημα, με τον άλλοτε παίκτη των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Άρη να είναι ο πρώτος σκόρερ της Α2 κατηγορίας με 20.8 πόντους ανά παιχνίδι.

Έτσι, η ομάδα του Σπύρου Σταθούλη θα χάσει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της για τα πέντε τελευταία παιχνίδια της χρονιάς, με Κύμη (εκτός), Πανερυθραϊκό (εκτός), Πευκοχώρι (εντός), Παγκράτι (εντός) και Εθνικό Πειραιάς (εκτός).

Σε πρώτη φάση, ο αποχωρήσας παίκτης δεν θέλησε να τοποθετηθεί για τους λόγους της αποχώρησής του από τη Λιβαδειά, προτιμώντας να μιλήσει αργότερα.

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

" Η Αθλητική Ένωση Λιβαδειάς, ανακοινώνει, πως λύνεται κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη. Ευχαριστούμε τον Γιάννη Γκαγκαλούδη για όσα έδωσε στον σύλλογο μας κατά την διετή παρουσία του σε αυτόν, και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καριέρα του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ