ΜΠΑΣΚΕΤ

Αετός: "Δεν είμαστε αφελείς"

Αετός: "Δεν είμαστε αφελείς"

Η ΕΟΚ ανέβαλε τον αγώνα της πρεμιέρας στην Α2 ανάμεσα σε Αετό και Καβάλα. Οι νεοφώτιστοι αντέδρασαν, εκδίδοντας ανακοίνωση.

Η απόφαση της ΕΟΚ να αναβάλλει τον αγώνα του Αετού με την Καβάλα (για την πρεμιέρα της Α2 κατηγορίας) προκάλεσε την αντίδραση της αθηναϊκής ομάδας, η οποία τόνισε -μέσω επίσημης ανακοίνωσής της- πως δεν είναι αφελής.

Προφανώς γιατί διαβλέπει πως όλο αυτό έγινε για την εξυπηρέτηση των "Αργοναυτών", οι οποίοι προσδοκούν να κερδίσουν τη συμμετοχή τους στη Basket League στο... "και πέντε".

Η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου περί απόρριψης του αιτήματος της Καβάλας για αναβολή του μεθαυριανού αγώνα εκδόθηκε στις 14:00. Η ανακοίνωση της ΕΟΚ όμως, για αναβολή του αγώνα δημοσιεύθηκε μιάμιση ώρα αργότερα.

Η ανακοίνωση του Αετού:

" Η διοίκηση του ΓΑΣ Αετός, ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι κατόπιν ανακοίνωσης της ΕΟΚ, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο (11/10) αγώνας της 1ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ομάδα μας και την Ε.Κ. Καβάλας ΚΑΕ αναβάλλεται, οπότε να μην προσέλθουν στο κλειστό του Στρέφη.

Όσο καλή διάθεση και να έχουμε, δεν μπορούμε να μην γινόμαστε καχύποπτοι όταν ενημερωνόμαστε για την αναβολή του αγώνα – για τον οποίο η ομάδα και το τεχνικό τιμ προετοιμάζονται εντατικά τον τελευταίο καιρό – δύο εικοσιτετράωρα πριν την τέλεση του.

Τιμούμε όλους τους αντιπάλους μας και είμαστε της πεποίθησης ότι τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους και μόνο. Είναι προφανές ότι η αναβολή του εν λόγω αγώνα, εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάποιας ομάδας… Πάντως όχι της δικιάς μας.

Μπορεί να είμαστε νεοφώτιστοι στην Α2 κατηγορία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε και αφελείς…

Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Αετός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ