Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ζευγώλης: "Σημαντικό ματς για εμάς"

Ζευγώλης: "Σημαντικό ματς για εμάς"

Ο κόουτς του Αθηναϊκού, Γιώργος Ζευγώλης μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο προπονητής του Αθηναϊκού, Γιώργος Ζευγώλης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι ο αγώνας απέναντι στο "τριφύλλι" είναι πρόκληση.

" Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι μια ομάδα που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με εμάς και έχει έμπειρες και ποιοτικές παίκτριες όπως είναι η Τούλα Καλέντζου και η Νταϊάνα Ντέλβα", δήλωσε ο Ζευγώλης και πρόσθεσε:

" Θα είναι ένα σημαντικό ματς σε ένα κατάμεστο γήπεδο και πιστεύω ότι θα αποτελέσει διαφήμιση του γυναικείου μπάσκετ και είναι πολύ θετικό ότι η αναμέτρηση θα καλυφθεί από διαδικτυακό κανάλι.

Η προσπάθεια της δικής μου ομάδας παραμένει ίδια, συνεχίζουμε με κάθε σοβαρότητα προς τον στόχο μας. Πιστεύω ότι έχουμε καταφέρει πάρα πολλά έως τώρα, γιατί ο Αθηναϊκός είναι μια νέα ομάδα και είναι πρόκληση για μας το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό, ώστε να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν μυστικά για την αναμέτρηση και συγκεκριμένα για το πώς θα αντιμετωπίσουμε την Καλέντζου. Είναι θέμα ημέρας και σε τι κατάσταση θα βρεθεί η κάθε παίκτρια".

Ο Αφροδίτη Κοσμά από την πλευρά της είπε: " Υποδεχόμαστε ένα δυνατό και σημαντικό αντίπαλο και αυτό είναι το πιο δύσκολο ματς που έχουμε δώσει έως τώρα. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες για να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό.

Επειδή αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να παίξουμε καλή άμυνα. Στην επίθεση, έχουμε πολλές λύσεις που θα μας οδηγήσουν στη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ