Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ζευγώλης: "Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα"

Ζευγώλης: "Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα"

Ο προπονητής του Αθηναϊκού, Γιώργος Ζευγώλης μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο Βύρωνα, όπου σε περίπτωση νίκης η ομάδα του θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο κόουτς του Αθηναϊκού, Γιώργος Ζευγώλης αναφέρθηκε στον τελικό με τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του σε περίπτωση που πάρει τη νίκη να κατακτά και το πρωτάθλημα.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε:

" Είναι ένας τελικός… Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Είναι ένας αγώνας που και λόγω της παρουσίας του Παναθηναϊκού θα έχει πολύ κόσμο. Εύχομαι να γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι, όπως αξίζει και στις δύο ομάδες που έχουν διαγράψει πολύ καλή πορεία φέτος. Θεωρώ πως είναι στο χέρι μας να τελειώσουμε την σειρά και να πανηγυρίσουμε και την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Πέρα της δεδομένης απουσίας της Χάντι και παρά την ελλιπή προετοιμασία της Καλέντζου λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, δεν αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Πλήρεις και με τον κόσμο μας στο γήπεδό μας θέλουμε τη νίκη για να κατακτήσουμε τον τίτλο και να κλείσει πετυχημένα η χρονιά, όπως ακριβώς αξίζει στον Αθηναϊκό".

Λύμουρα: "Είναι ένας τελικός"

Από την πλευρά της η Λολίτα Λύμουρα, τόνισε: " Είναι ένας τελικός και θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη για να πανηγυρίσουμε το νταμπλ. Θέλουμε να κλείσει όμορφα η τόσο επιτυχημένη χρονιά. Δεν θα είναι εύκολος αγώνας, για αυτό χρειαζόμαστε στο πλευρό μας και τους φιλάθλους μας. Θα είναι ωραίο που θα υπάρχουν και οπαδοί του Παναθηναϊκού και επιτέλους θα γεμίσει το γήπεδο. Ελπίζω να γίνει ένας όμορφος αγώνας χωρίς έκτροπα.

Οσον αφορά εμάς, θέλουμε να στεφθούμε και φέτος αήττητες πρωταθλήτριες. Αν είμαστε σοβαρές, συγκεντρωμένες και κάνουμε ότι μας πει ο κόουτς, τότε θα τα καταφέρουμε…".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ