Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τρεις αγωνιστικές στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια με Ολυμπιακό

Τρεις αγωνιστικές στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια με Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αθλητικός Δικαστής ανακοίνωσε την τιμωρία του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στον δεύτερο τελικό της Α1 Γυναικών απέναντι στον Ολυμπιακό, με το "τριφύλλι" να δίνει τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών στο επόμενο πρωτάθλημα.

Τρεις εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό, ο Αθλητικός Δικαστής απεφάνθη για την τιμωρία του Παναθηναϊκού για όσα έγιναν στον δεύτερο τελικό της Α1 Γυναικών. Με 5'33'' να μένουν για το τέλος της αναμέτρησης, ο Σπύρος Γκόντας διέκοψε προσωρινά τον αγώνα λόγω υβριστικών συνθημάτων, για να ακολουθήσει εν συνεχεία ρίψη αντικειμένων προς τον πάγκο του Ολυμπιακού, με τις "ερυθρόλευκες" να αποχωρούν άμεσα για τα αποδυτήρια .

Η αναμέτρηση συνεχίστηκε εν τέλει, μετά από 45', κι αφού εκκενώθηκε το "Παύλος Γιαννακόπουλος", με την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη να επικρατεί εν τέλει και να ολοκληρώνει ιδανικά την παρθενική της παρουσίας στο πρωτάθλημα.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να δώσει κεκλεισμένων των θυρών τρεις αγώνες την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, όντας υπότροπος αφού φέτος έδωσε τρεις φορές αγώνα δίχως την παρουσία των φιλάθλων του. Η επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει: " Ποινή τριών αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό από το πρωτοβάθμιο μονομελές δικαιοδοτικό όργανο ΕΟΚ, για τον αγώνα των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό στο ΚΓ "Παύλος Γιαννακόπουλος" στις 24/4".

Θυμηθείτε τι είχε γίνει στο "Παύλος Γιαννακόπουλος"

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ