Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Θα ζητήσει να κλείσει το "Π. Γιαννακόπουλος" ο Ολυμπιακός

Θα ζητήσει να κλείσει το "Π. Γιαννακόπουλος" ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός θα καταθέσει αίτημα για να μην διεξαχθεί πάλι αγώνας στο "Π. Γιαννακόπουλος" για λόγους ασφαλείας.

Το τρίτο ημίχρονο του δεύτερου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού λόγω των όσων έγιναν αναμένεται οι ερυθρόλευκοι να καταθέσουν αίτημα για να μην διεξαχθεί πάλι αγώνας στο "Π. Γιαννακόπουλος".

Οι ερυθρόλευκοι θα επικαλεστούν λόγους ασφαλείας και ακαταλληλότητας του κλειστού της Λεωφόρου για την διεξαγωγή τέτοιων αγώνων.

Αυτό ήταν κάτι που το έλεγαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και μετά το ματς της κανονικής περιόδου, με τους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να απαντούν πως έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες στο κλειστό με την προσθήκη προστατευτικών.

Μάλιστα, το αίτημα που αναμένεται να καταθέσουν οι ερυθρόλευκοι αναφέρεται και έμμεσα στο κείμενο του αγώνα που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της ομάδας. "Τα κορίτσια της Ελένης Καπογιάννη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή, δείχνοντας ότι θέλουν πολύ να κατακτήσουν τον τίτλο αήττητες και μέσα στην έδρα των αντιπάλων τους, κάτω βέβαια από αντίξοες συνθήκες, μιας και το συγκεκριμένο γήπεδο είναι εντελώς ακατάλληλο για να φιλοξενήσει τέτοιου είδους αγώνες. Είναι απορίας άξιον μάλιστα πως είναι δυνατόν να μην πληρεί τις προϋποθέσεις ασφαλείας για την διεξαγωγή αγώνων βόλεϊ, αλλά αγώνες μπάσκετ να διεξάγονται κανονικά" αναφέρεται μεταξύ άλλων στο osfp.gr.

Την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό έχουν παράπονα και από τον κομισάριο του αγώνα κ. Μαύρο. Συγκεκριμένα του καταλογίζουν αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ