Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα νέα της Α1 Γυναικών

Τα νέα της Α1 Γυναικών
INTIME SPORTS

Οι ομάδες της Α1 Γυναικών ξεκίνησα;ν την προετοιμασία τους ενόψει των αγώνων της όγδοης αγωνιστικής (30/11).

Οι τρεις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή (Πρωτέας Βούλας-Ελληνικό-Παναθηναϊκός) ξεκίνησαν από την Τρίτη την προετοιμασία τους για τα παιχνίδια της ερχόμενης αγωνιστικής, ενώ στον Αθηναϊκό προσπαθούν να ανασυνταχθούν μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Ο νικητής του μεγάλου παιχνιδιού της έβδομης αγωνιστικής, Παναθηναϊκός, ξεκίνησε την Τρίτη (25/11) την προετοιμασία για το παιχνίδι με την Τερψιθέα, εκτός έδρας (30/11). Οι παίκτριες του Πέτρου Πρέκα είχαν διήμερο ρεπό, "γεμίζοντας τις μπαταρίες τους" ενόψει συνέχειας. Μοναδική παίκτρια που απουσιάζει η Δίελα, η οποία είναι η μόνιμη απουσία των "πράσινων".

Στο Ελληνικό προσπαθούν να ανασυνταχθούν μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον "Τάφο του Ινδού". Οι πρωταθλήτριες της Ελένης Καπογιάννη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει Αθηναϊκού, με την έμπειρη προπονήτρια να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Ο Πρωτέας Βούλας "πάτησε" κορυφή και το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό. Ο Αλέκος Δάγλας και οι παίκτριες του ετοιμάζονται για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου. Η Λολίτα Λύμουρα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες δύο ημέρες. Αυτό σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου (26/11. 19:30), το οποίο είναι προπονητικού χαρακτήρα.

Στον Αθηναϊκό το βάρος πέφτει στο ψυχολογικό κομμάτι, αλλά και σε αυτό της τακτικής. Άπαντες κοιτάζουν την επόμενη μέρα της ήττας από τον ΠΑΟΚ, με σκοπό η ομάδα να εμφανιστεί βελτιωμένη στην αναμέτρηση με το Ελληνικό (30/11). Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ