Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνεχίζει με Κτιστάκη ο Πρωτέας Βούλας

Συνεχίζει με Κτιστάκη ο Πρωτέας Βούλας
INTIME SPORTS

Ο Πρωτέας Βούλας συμφώνησε με τον Γιάννη Κτιστάκη για υπογραφή νέου μονοετούς συμβολαίου, που θα τον κρατήσει στα Νότια Προάστια μέχρι το καλοκαίρι του 2016. "Αντίο" σε τρεις παίκτριες.

Ο Γιάννης Κτιστάκης ανέλαβε μεσούσης της σεζόν τις τύχες του Πρωτέα Βούλας, αντικαθιστώντας τον Αλέκο Δάγλα. Οι "κυανέρυθρες" μπορεί να μην κατάφεραν να κερδίσουν το εισιτήριο για τους τελικούς της Α1 Γυναικών, αλλά οι διοικούντες τον σύλλογο έμειναν ικανοποιημένοι από το έργο του έμπειρου προπονητή. Γι αυτό τον κράτησαν κοντά τους.

" Ο Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Κτιστάκη για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Πρωτέα Βούλας. Οι "κυανέρυθροι" ξεκινούν πλέον τον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ξέροντας ότι είναι πολύ πιθανό να χάσουν τις περισσότερες παίκτριες που βρίσκονταν φέτος στο ρόστερ τους.

Εξ ου και η επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε λίγα λεπτά αργότερα: " Ο Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τις διεθνείς αθλήτριες Λολίτα Λύμουρα, Κατερίνα Σωτηρίου και Όλγα Χατζηνικολάου. Ευχαριστούμε θερμά τις τρεις αθλήτριες για όλα όσα προσέφεραν αγωνιζόμενες με τον σύλλογο μας κατά την διάρκεια των δύο τελευταίων ετών και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στους επόμενους σταθμούς της καριέρας τους".

Η πρώτη βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι άλλες δύο οδεύουν προς τον Ολυμπιακό.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ