Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

"Σύρραξη στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Χατάι"

"Σύρραξη στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Χατάι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετώπισε τη Δευτέρα (19/9) τη Χατάι σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Καρπενήσι, με τουρκική ιστοσελίδα να επισημαίνει πως ο αγώνας σημαδεύτηκε από σύρραξη μεταξύ των παικτριών.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται στο Καρπενήσι εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τον βρει να κυνηγά -πέρα από τη διατήρηση των εγχώριων σκήπτρων- την ευρωπαϊκή διάκριση στο Eurocup.

Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, έχοντας τη δυνατότητα να δώσει ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι (προπονητικού χαρακτήρα) με τη Χάται, ομάδα της Τουρκίας, που επίσης βρίσκεται στο Καρπενήσι.

Φιλικό είπατε; Σύμφωνα με τουρκική ιστοσελίδα, μόνο τέτοιο δεν ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες. Κι αυτό γιατί γίνεται λόγος για γενική σύρραξη ανάμεσα στις παίκτριες των ομάδων, στην οποία ενεπλάκη μέχρι κι ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Εκίν Μπας. Είδηση που πάντως δεν επιβεβαιώνεται από κάπου.

Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με το πρόγραμμα των "ερυθρολεύκων", την Τετάρτη (21/9) είναι προγραμματισμένη μια ακόμη φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και της Χάται, κάτι που παραμένει άγνωστο αν θα συμβεί ή θα αποφασιστεί να μην τα... ξαναπούν οι ομάδες.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ