Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στην Πτολεμαϊδα για το "διπλό" ο Αστέρας

Στην Πτολεμαϊδα για το "διπλό" ο Αστέρας
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Εξαρχείων ταξίδεψε μέχρι την Πτολεμαϊδα, καθώς το Σάββατο το μεσημέρι αντιμετωπίζει τον τοπικό Απόλλωνα για την 16η αγωνιστική της Α1 Γυναικών

Με στόχο το "διπλό" που θα του επιτρέψει να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ο Αστέρας Εξαρχείων ταξίδεψε μέχρι την Πτολεμαϊδα για τον σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα.

Ο αγώνας, αυτός θα ανοίξει την αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών και θα είναι ο πρώτος από τους τρεις εξαιρετικά δύσκολους αγώνες που θα έχει μπροστά του ο Αστέρας.

Ο Κώστας Κεραμιδάς και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να προετοιμάσουν όσο καλύτερα γινόταν την ομάδα, η οποία υποχρεώθηκε σε… αποχή δύο εβδομάδων, αν υπολογίσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που αναβλήθηκε, αλλά και τη διακοπή του πρωταθλήματος την περασμένη εβδομάδα, λόγω των αγώνων του κυπέλλου.

Μπορεί "ο Απόλλωνας φέτος να βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας, δεν παύει όμως να είναι μία ομάδα η οποία απαιτεί σεβασμό, ειδικά μέσα στο γήπεδό της", όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του Αστέρα Εξαρχείων.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ