Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ρίστιτς: "Είμαι ενθουσιασμένη"

Ρίστιτς: "Είμαι ενθουσιασμένη"

Η Καταρίνα Ρίστιτς, καινούριο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Εξαρχείων έφτασε στην Ελλάδα και στις πρώτες της δηλώσεις, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την μεταγραφή της στον Αστέρα.

Στην Αθήνα βρίσκεται η Καταρίνα Ρίστιτς και στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Αστέρα, δηλώνει ενθουσιασμένη τόσο για το γεγονός ότι θα αγωνίζεται στον σύλλογο των Εξαρχείων, όσο και για το γεγονός ότι θα μένει στην Αθήνα. Επίσης ξεκαθάρισε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να ενισχύσει την ομάδα στην Α1 Γυναικών.

Από την άλλη πλευρά κανονικά συνεχίζεται και η προετοιμασία του Αστέρα, με τις παίκτριες του συλλόγου να δηλώνουν πως έχουν όρεξη και διάθεση εν όψει της καινούριας σεζόν...

Η ανακοίνωση του Αστέρα Εξαρχείων: " Η προετοιμασία του Αστέρα Εξαρχείων συνεχίζεται κανονικά στο κλειστό του Στρέφη, με τις παλιές και τις νέες παίκτριες να δηλώνουν πως έχουν όρεξη και διάθεση για μία χρονιά που θα καταξιώσει και θα αναδείξει ξανά μία ομάδα με μεγάλη ιστορία.

Η Καταρίνα Ρίστιτς η Σλοβένα πόιντ γκαρντ της ομάδας μας βρίσκεται στην Ελλάδα και πλέον ακολουθεί τις οδηγίες του Κώστα Κεραμιδά. Στις πρώτες της δηλώσεις και έχοντας ήδη πάρει μία γεύση για το τι είναι ο νέος της σύλλογος αλλά και η χώρα που θα την φιλοξενήσει, η Καταρίνα είπε: "Είμαι ενθουσιασμένη που βρίσκομαι εδώ. Πριν έρθω συγκέντρωσα αρκετές πληροφορίες τόσο για την ομάδα μου όσο και για την Ελλάδα. Το γεγονός πως θα αγωνίζομαι στην Αθήνα έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Είναι μία υπέροχη πόλη, με τεράστια ιστορία και ανυπομονώ να την γνωρίσω".

Όσο για το πρωτάθλημα… "Ο Αστέρας Εξαρχείων φέτος θα κάνει μία νέα προσπάθεια μετά την επιστροφή του στην Α1 και όλες θα βοηθήσουμε σε αυτό. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει δυνατές ομάδες και θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικές έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ